Slavin aangeboden neukende homo

.

Pijpende homo pijpen in de natuur.

Faaz gebood haar weer op haar rug te gaan liggen en zij liep naar het hoofdeinde terwijl Beth nu weer bij het voeteneinde stond.

Allebei hadden ze een kruikje welriekende olie in de handen en sprenkelden haar huid helemaal onder. Daarna zetten zij de olie weg en begonnen Jasmijn tergend langzaam te masseren. Faaz begon bij haar nek en Beth bij haar tenen. Centimeter voor centimeter masseerden ze de olie in Jasmijns huid. Heel zachtjes en met trage bewegingen. Faaz maakte veel werk van Jasmijns borsten die zij langzaam kneedde met af en toe een kneepje in de tepels. Beth masseerde de olie in en tussen haar tenen, haar enkels, kuiten, knieën, bovenbenen en buik.

Vier handen die tegelijkertijd Jasmijns lichaam streelden, dat was iets dat zij als een ongekende sensatie ervaarde. Terwijl Faaz nog steeds aan haar borsten werkte, opende Beth haar benen weer en begon met de olie de binnenkant van haar dijen en haar kutje te bewerken.

Tergend langzaam begon Beth de olie over Jasmijns schaamlippen te masseren met haar duim en wijsvinger. Beth zou het liefst haar hele gezicht tussen Jasmijns benen gestoken hebben maar zij moest zich beheersen.

Tsjonge, wat maakte dit kind haar geil. Bijna dacht Jasmijn haar verstand te verliezen van genot maar Beth zag hoe ver het was en trok zich met zeer veel tegenzin terug. Beth zei Jasmijn zich om te keren en het ritueel begon nu met haar rug en haar billen. Zaaaaaalig vond Jasmijn het. Beth opende haar billen en begon rondom Jasmijns gaatje de olie zacht in te masseren. Jasmijn dacht dat ze flauw zou vallen van puur genot maar de behandeling was nu ten einde. Bedwelmd van genot, durfde ze te jammeren en ze zei: Ohhh, waarom stoppen jullie nu al?

Nu al een geile teef hê, dat beloofd wat voor de toekomst. Ze sloeg Jasmijn een paar keer hard op haar billen en zei haar toen van de tafel af te komen en terwijl Jasmijn met een dronken gevoel op de grond stapte, voelde zij de hete vloeistof uit haar lichaam stromen. Ze werd in grote, warme handdoeken gewikkeld en daarna werden haar nagels gelakt, ze werd opgemaakt en haar haren werden opgestoken.

Voor ze werd aangekleed, kreeg ze eerst nog een speciaal drankje met een heerlijke sinaasappelsmaak te drinken. Wat Jasmijn niet wist was dat er een licht verdovend middel in zat. Ze liet zich helemaal gaan in alles wat er met haar gebeurde. Ze kreeg een fonkelend klein slipje met lovertjes aan en geen b. In plaats daarvan werden er fonkelende trosjes aan haar tepels vastgeklipt. Ohhh, wat een heerlijk gevoel, Jasmijn gloeide van wellust.

Onwillekeurig, immers een leek op sex gebied, likte zij haar lippen en streelde haar eigen borsten. Faaz had het in de gaten en gaf haar een klap op haar handen. Samen met Beth begon ze haar verder aan te kleden in een zeer sexy, doorzichtig roze gewaad.

Zo, ze was nu klaar voor de sultan, en deze zat inmiddels al te popelen van ongeduld. Hij liep als een gekooid dier door zijn vertrekken. Hij wist dat zijn nieuwe haremvrouw was gearriveerd en voorbereid maar hij had haar nog niet gezien. Zou ze hem bevallen? Hij klapte in zijn handen en een slaaf kwam aangesneld. Is ze nou nog niet klaar, breng haar onmiddellijk hier, snauwde hij en de slaaf wist natuurlijk direct wie hij bedoelde. Hij haastte zich naar de harem en klopte op de deur.

Een luikje werd geopend en de slaaf gaf het sein om Jasmijn naar de sultan te brengen. Een eneug kwam met haar aangelopen en iedereen maakte plaats om haar door te laten. Ohhhh, wat was zij mooi, ze straalde helemaal. De sultan hoorde een klop op de deur en riep ongeduldig: En daar was ze dan, een klein wezentje in een wolk van roze sluiers. Zij rook voortreffelijk maar hij kon nog niets van haar zien. Wel zag hij een schim van de enorme borsten door de sluiers heen.

Jasmijn zag vanonder haar gesluierde gezicht een walchelijke dikke man met een grote snor voor haar staan. Kom verder en vlug wat, riep de sultan. Het leek of zij nu instinctief aanvoelde wat haar te wachten stond. Wat moest zij bij deze oude dikke, afzichtelijke man? Ze keek hulpeloos zoekend om zich heen maar de eneug stond in een hoek en ze wist dat deze haar niet zou beschermen.

Kom eens een beetje dichterbij, riep de sultan, ik heb lang genoeg op je moeten wachten. Aarzelend stapte Jasmijn voetje voor voetje op de sultan af. Kom hier voor me zitten, zei de sultan en klopte met zijn dikke hand op de vloer. Kom en kniel voor me neer zodat ik kan kijken wat er onder die sluiers zit, zei hij. Jasmijn knielde voor de sultan neer en ook al was ze zoeven dronken van wellust, nu voelde ze pure afkeer. Langzaam tilde de sultan de sluier weg voor haar gezicht en hij slaakte een diepe tevreden zucht.

Je bent werkelijk een prachtexemplaar, zei hij en hij boog zich naar voren. Ohhh nee, dacht Jasmijn, hij gaat me toch niet kussen! Maar de sultan legde zijn wanstaltige dikke lippen op haar rozenmondje en met zijn tong probeerde hij haar mondje te openen. Jasmijn voelde walging maar was niet bij machte zich te verzetten omdat zij zich in zo'n vreemde droomtoestand bevond.

Hebben de vrouwen je voorbereid sletje? Hebben ze je lekker heet voor me gemaakt? Jasmijn wist zich geen raad maar de sultan gaf zijn volgende bevel. Kom op, kleed je uit, zei hij. Moest zij zich uitkleden voor deze oude man? De sultan zag haar aarzeling en zei nu op strenge toon: Kleed je eens uit, vlug, ik heb meer dan genoeg van vrouwen met kuren. Jasmijn stond op en begon zich gehaast uit te kleden. Niet te vlug, zei de sultan. Gebruik je charme en dans wat voor me terwijl je je langzaam uitkleed.

Oh God waar was zij in terecht gekomen? Langzaam begon zij onhandig wat met haar heupen te wiegen en danste onbekwaam terwijl zij zich langzaam van haar doorzichtige gewaad ontdeed. Prachtig, riep de sultan terwijl hij in zijn dikke handen klapte. Wat is je naam? Jasmijn sultan, stamelde zij.

Je noemt me geen sultan, maar meester, sneerde de sultan en Jasmijn stamelde Ja meester. Ik ben inderdaad vanaf nu je meester, zei de sultan en jou taak is het mijn bevelen blindelings op te volgen, op straffe van de zweep, begrijp je dat goed? Ja meester, stamelde Jasmijn weer. Kom hier en help me uitkleden, zei de sultan. Jasmijn begreep dat hier geen ontsnappen mogelijk was en liep op haar meester toe.

Toen ze weer voor hem knielde, pakte de sultan met allebei zijn handen een borst van Jasmijn vast en kneep er hard in. Jasmijn slaakte een kreet van pijn. Ik weet zeker, dat je dan elke dag bij me wilt komen. Vlug, kleed me uit. Jasmijn voldeed aan zijn verzoek en trok het grote shirt over het hoofd van de sultan. Een dikke witte, blote buik kwam daaronder tevoorschijn.

Zoiets wanstaltigs had zij nog nooit gezien en ze kreeg er kippevel van. Daarna trok zij de broek van de sultan uit en daaronder droeg hij niets en was hij voor haar zoals hij geschapen was. Geschrokken keek Jasmijn naar de slappe penis van de sultan die ongelooflijk groot was. Zij bedacht dat wanneer de sultan op zou staan, dit ding wel tot aan zijn knieën zou moeten komen.

De sultan trok Jasmijn nu naar zich toe en begroef zijn dikke gezicht met zijn grote gekrulde snor, tussen haar enorme borsten. Met zijn beide handen hield hij de borsten vast en drukte ze tegen zijn bolle wangen.

Nooit van mijn leven heb ik zulke rijpe watermeloenen gezien, stamelde hij en hij trok de trosjes van haar tepels af en begon aan haar tepels te likken. Hij zoog ze èèn voor èèn diep zijn mond in terwijl hij zijn tong erover heen liet glijden. Heerlijk, stamelde hij en plotseling ging hij achterover liggen. Trek je broekje uit en kom dan boven op mij zitten, stamelde hij geil.

Jasmijn trok haar broekje uit. Haar zware borsten hingen zwaar tegen haar aan. De sultan keek verlekkerd naar de borsten en beval: Wrijf je borsten over mijn gezicht. Jasmijn ging op het enorme lichaam van de sultan zitten en wreef haar borsten over het bolle gezicht van de sultan. Wordt je daar niet lekker geil van geile teef, vroeg de sultan en Jasmijn knikte ja. Zou hij bedoelen dat opgewonden gevoel dat zij ervaarde daarstraks bij Beth en Faaz.

Nou, dat vond zij prettiger dan wat zij nu bij de sultan moest doen. Bijna ging zij huilen en de sultan zag haar tranen. Zo geil dat je ervan moet huilen he snolletje, ja, de meester kan je alle genot van de wereld schenken als je goed je best doet, fluisterde hij heet.

De sultan had nu beide borsten weer in zijn handen en kneedde ze hard en pijnlijk. Hij pakte beide tepels tussen zijn dikke vingers en begon er hard aan te trekken. Jasmijn slaakte weer een kreet van pijn maar de sultan dacht dat het van genot was. Ineens voelde jasmijn iets hards bij haar billen maar ze durfde niet om te kijken.

Zo, zei de sultan, nu wil ik dat je met je natte kut over mijn gezicht strijkt. Jasmijn draaide zich om, met haar billen naar het gezicht van de sultan en zag de enorme stam van de sultan, die nu stijf recht overeind stond. Ze hield een ogenblik haar adem in van de schrik. Ja, je kunt zeker niet wachten tot ik deze jongen bij je naar binnen schuif he? Kom met je billen naar achteren en strijk je natte kut over mijn gezicht, kreunde hij.

Langzaam bewoog Jasmijn haar billen naar achteren en ineens voelde zij de dikke hete tong van de sultan in haar spleetje. Zij wilde zich verzetten maar de sultan pakte haar stevig aan haar heupen vast en toen voelde ze toch haar hete vocht stromen. De tong van de sultan gleed over haar schaamlippen waar hij hard in beet. Jasmijn voelde de pijn en bewoog haar heupen om te ontsnappen aan zijn mond.

Voor de sultan was dat alleen een aanmoediging. Lekker he sletje, kreunde hij en hij bewoog zijn tong tussen haar schaamlippen door in haar spleetje. Ze zag de stam van de sultan en het ongelooflijke was waar, deze bleef groeien en zwellen. Plotseling duwde de sultan haar billen iets van zich af en duwde een vinger diep in haar kutje.

Een korte, dikke vingen die niet in staat was haar te ontmaagden. Ahhhh, kreunde zij weer diep en dat was voor de sultan aanleiding om er nog een vingen bij te duwen. Ohhhhh, kreunde Jasmijn en ze wilde zeggen dat het te veel was maar de sultan probeerde er nog een derde vinger in te duwen wat echter mislukte. Zo smal, lekkere geile teef, kreunde de sultan. Daar zullen we straks wat aan veranderen.

Plotseling opende de sultan haar billen en stak een dikke vinger in haar gaatje. Auuuuuuu, kreunde Jasmijn toen en de sultan lachte. Hij bewoog met zijn ene hand twee vingers in haar spleetje en met zijn andere hand een vinger in haar gaatje.

Net zo lang tot Jasmijn klets nat begon te worden, toen trok hij al zijn vingers terug en likte met zijn hete dikke tong het geil uit haar kutje. Zie je die harde paal voor je schatje, stamelde de sultan. Neem hem in je mond. Jasmijn schrok, moest ze dat echt doen? Langzaam zakte ze voorover en probeerde de enorme eikel van de sultan in haar mond te krijgen. Haar tandjes schampte over de eikel heen en de sultan uitte een scherpe vloek. Waag het niet me pijn te doen geile teef, riep hij uit en sloeg haar hard op haar billen.

Jasmijn kreeg de tranen in haar ogen. Ze kon haar mondje niet verder open krijgen. Likken, beval de sultan en Jasmijn begon huilend aan de paal te likken. Zuigen, beval de sultan en Jasmijn opende haar mondje zo ver mogelijk en begon aan de eikel te zuigen. Warm vocht stroomde nu uit de enorme penis van de sultan en Jasmijn vond het vies maar durfde niet te stoppen.

Ahhhhhhh, ohhhhhhhhhh, hijgde de sultan, ga door kleintje. Jasmijn likte en zoog en probeerde haar draaiende maag in bedwang te houden. Plotseling gooide de sultan haar van hem af en trok haar op haar rug. Nu zullen we dat geile spleetje van jou een wat oprekken schatje, kreunde hij luid. Zijn gezicht was rood en zijn dikke nek gezwollen.

Toen hij bovenop Jasmijn kroop, werd alle lucht uit haar longen geperst en de sultan probeerde met zijn stam bij haar naar binnen te dringen. Helaas was zij te klein en hoe de sultan ook perste, hij kreeg hem niet naar binnen. De sultan vloekte luid en ging woedend zitten. Kom er op zitten teef, schreeuwde hij nu en Jasmijn begreep wat hij van haar verlangde. Zij ging op zijn schoot zitten en probeerde de paal zo naar binnen te laten schuiven.

Helaas, ook dit mislukte jammerlijk. De sultan pakte haar bij haar schouders en duwde haar met volle kracht op zijn paal. Jasmijn schreeuwde het uit. De sultan, bijna gek van ongeduld, sloeg haar in het gezicht en gooide haar opnieuw op haar rug en trok haar benen wijd uiteen terwijl hij bleef proberen zijn pik naar binnen te rammen.

Vol woede trok hij met beide handen haar schaamlippen uit elkaar en duwde zijn stormram tegen haar te kleine kutje aan. Helaas, hij kreeg zelfs zijn eikel er niet in. Godverdomme stomme slet, schreeuwde hij. Is dit wat ik gekocht heb, jij nietsnut.

Je hebt de kut van een pasgeboren baby en hij gaf haar een paar klinkende oorvijgen. Jasmijn huilde nu onbedaarlijk en durfde de sultan niet aan te kijken. Hij klapte driftig een paar keer in zijn handen en de eneug die al die tijd in de hoek van de kamer had gestaan, kwam aan rennen.

Roep Faaz, direct, riep hij luid. Met een klop op de deur kwamen enige minuten later de eneug en Faaz binnen gerend. Meester, zei Faaz de situatie overziend. Kan zij uw lusten niet bevredigen? De eneug bleef bij de deur staan met zijn armen over elkaar. Neem haar mee, dit stuk ongedierte! Faaz werd bleek, wat was hier gebeurd?

Faaz hielp Jasmijn overeind en liep met haar de kamer uit. Jij, zwart mietje, brulde hij tegen de eneug. Jij blijft hier, ik heb een smal gat nodig om mijn geil in te kunnen spuiten.

De eneug trok bleek weg. Dit ging echt te ver maar wie was hij om de sultan iets te weigeren, dat zou hem z'n kop kosten. Zwijgend liep hij op de sultan af en deze gebood hem zijn broek uit te trekken.

Langzaam liet de eunuch zijn kledingstuk op de grond vallen en stapte er uit. Bukken, brulde de sultan, nog steeds geil als een wild dier. De eneug bukte op handen en voeten en de sultan ramde met een harde stoot zijn lul in de spleet van de arme man.

Deze beet op zijn lippen om het niet uit te gillen van de pijn. De sultan ramde en stootte zijn dikke lul steeds dieper in de spleet van de eneug, en met een langgerekte kreet spoot de sultan zijn zaad in de smalle spleet. Daarna schopte hij een paar keer gemeen tegen de billen van de eneug en schreeuwde tegen hem op te rotten.

Verdomme wat was de sultan boos. Hij zou die vieze eneug laten doden zodat hij niet meer herinnerd zou worden aan deze vernederende affaire. Hij zou deze snol een keer goed neuken, al was het het laatste wat die slet zou kunnen hebben. Eèn keer zijn lul in dat kutje te kunnen steken was voor hem vanaf nu een obsessie. Intussen was de harem in rep en roer. Faaz en Beth bekommerde zich over Jasmijn die snikkend in hun armen lag. Ik kon er niets aan doen, snikte zij.

De meester heeft een wanstaltig ding. Sst meisje, zeg zulke dingen nooit hardop, waarschuwde Faaz haar. Een aantal vrouwen hadden zich uit nieuwsgierigheid om hen heen gevormd. Kom, laten wij haar even neerleggen, zei Beth.

Sushi, pak een kussen, beval zij èèn van de nieuwsgierige haremdames. Nog steeds geheel ontkleed werd Jasmijn op het kussen gelegd en Beth en Faaz onderwierpen haar aan een ondervraging.

Waar ging het mis kleintje, vroeg Beth. Vertel ons maar eens wat hij van je verlangde. Jasmijn die nodig getroost wilde worden, stamelde Hij kreeg hem er gewoon niet in, dat is alles.

Ik begrijp het niet, ik vond het zo fijn toen jullie met me bezig waren en ik raakte zo vreemd opgewonden. Maar toen kwam ik bij de sultan en hij deed heel ruw. Hij kneep hard in mijn borsten en trok aan mijn tepels en als ik kreunde van pijn, dacht hij dat ik het prettig vond en dat ik er geil, zo noemde hij dat, van werd. Op een gegeven moment moest ik met mijn spleetje over zijn gezicht wrijven en ik zag zijn mannelijkheid heel groot en stijf worden, en ik werd vreselijk bang.

De sultan gooide me op mijn rug en probeerde zijn ding in mijn opening te duwen maar dat lukte niet. Daarna moest ik er op gaan zitten zodat hij naar binnen kon glijden, maar dat lukte ook niet. Ohhhh, wat zal er nu met mij gebeuren, huilde Jasmijn.

Ik ben veel te smal daar, hoe moet dat nu verder? Beth, Faaz en de andere vrouwen zaten geïnteresseerd maar ook nieuwsgierig naar haar te luisteren en Beth zei: Stil maar schatje, wij zorgen er wel voor dat het goed komt. Blijf hier maar stil liggen, wij zullen je wel verzorgen. Sushi, haal jij water en oliën, beval Beth. Sushi, een mooie Japanse vrouw stond op om aan Beths wensen te voldoen. Sushi wist alles af van wat er was gebeurd, en zij had diep medelijden met het kind.

Toen ze terug kwam knielde ze naast Jasmijn neer en streelde haar lange ravezwarte haar. Stil maar kindje, het is mij ook gebeurd. Ik was pas 12 toen de sultan mij kocht van een slavinnenhandelaar. Ik werd gestolen van mijn ouders en in een schip hierheen vervoerd om verkocht te worden. Maar kijk eens naar ons, als je je eenmaal aangepast hebt, kun je een heel aangenaam leven leiden in de harem. Wij vrouwen zorgen goed voor elkaar, dus wees maar stil kleintje, je bent hier niet alleen.

Jasmijn voelde zich enigszins getroost en liet zich door Beth en Faaz wassen. Toen zij weer opgeknapt was, werd Jasmijn naar een schitterende kamer met een groot hemelbed gebracht en Beth vertelde haar dat dit voortaan haar kamer was.

Iedere vrouw had een eigen kamer. Daarnaast waren er de vrouwenverblijven waar de vrouwen gedurende de dag verbleven en de tuinen en het zwembad. Weliswaar afgeschermd met dik traliewerk van het overige gedeelte van het paleis, maar niettemin riant.

Het nachtelijk verblijf van de sultan bevond zich direct naast de harem verbonden door een dikke eikenhouten deur met ijzerbeslag. Overal stonden eunuchen op wacht zodat er niemand in of uit de harem kon. De vrouwen wisten dat ze nooit de harem meer konden verlaten.

Eenmaal binnen, was er geen weg meer terug. Sherazade had de hele toestand gezien tussen de sultan en Jasmijn. Door een luikje in haar slaapkamerdeur naast de verblijven van de sultan, had zij meegekeken. Natuurlijk wist de sultan hiervan en hij genoot er satanisch van om te weten dat zijn echtgenote toekeek als hij een andere vrouw gebruikte, maar nu was het anders verlopen dan hij gedacht had, dit tot grote vreugde van Sherazade. Zij zou nooit meer geroepen worden, dat was een ding dat zeker was.

De sultan inmiddels, was nog steeds des duivels en bedacht een walchelijk plan. Hij liet Sherazade roepen en vertelde dat er een feest gegeven moest worden. Al zijn vrienden moesten uitgenodigd worden voor een groot diner. Sherazade knikte en vroeg zich af waarom hij juist nu een feest zou willen geven. Twee dagen later was het paleis gevuld met muzikale klanken, buikdanseressen en vele mannen en vrouwen.

De vrouwen zaten allemaal in Sherazades verblijven en de mannen bij de sultan. De drank vloeide daar rijkelijk en de stemming zat er al snel goed in.

Verschillende haremdames waren uitbesteed om de mannelijke gasten te vermaken. Ze dansten om de heren heen en lieten zich aanraken door al die begeerlijke tastende handen.

Meer dan dat was helaas niet mogelijk voor de mannen. Het was uitgesloten tot een sexuele daad te komen met een haremvrouw van de sultan. Ineens strekte de sultan zijn armen en riep luid: Mag ik even jullie aandacht voor de grote verrassing van vanavond. Iedereen keek nieuwsgierig naar de sultan en het werd doodstil. De sultan klapte twee maal in zijn handen en de deur naar de harem opende zich. Er verscheen een klein, in roze gewaad gehuld wezentje.

Dit hier, zei de sultan wijzend naar het wezentje, is Jasmijn, mijn nieuwste aankoop. Helaas met een groot probleem! Zij is te smal voor een man als ik. Een waardeloze koop dus. Wie wil haar proberen? Een zucht van verbazing vloeide door de menigte. Was het de sultan ernst?

Durfde iemand wel te reageren zonder de sultan te beledigen? De sultan keek naar een van zijn beste vrienden. Ik, vroeg Farid, meent u dat echt? Jazeker meen ik het echt, zei de sultan. Mensen maak de kussens in het midden eens vrij! Jasmijn barstte in tranen uit en huilde met lange uithalen. Vluchten wilde ze, vluchten uit dit paleis waar ze zoveel moois van had verwacht.

Farid keek nogmaals naar de sultan en toen naar het hysterische meisje. Kom op Farid, riep de sultan, laat eens zien of de jouwe past. Iedereen mag het proberen! Jullie hebben vanavond de avond van je leven. Neem haar zoveel je wilt en met hoeveel tegelijk je wilt, gun mij eens wat plezier.

Nou, dat was niet teveel gezegd. Farid liep naar Jasmijn toe en tilde haar op. Jasmijn spartelde en schreeuwde, maar het hielp haar niets. Farid gooide haar op de kussen en trok haar de kleren van het lijf. Daar lag Jasmijn, kronkelend en spartelend van ellende. Help mij eens een handje met dit sletje, riep Farid luid, en de mannen kwamen uit alle hoeken op hem afgestormd.

Wel 8 mannen hielden haar armen en benen vast terwijl Farid zich van zijn kleren ontdeed. Ja, vergeleken bij de sultan, had Farid een kleine pik, al was deze nog behoorlijk aan de maat. Farid sprong op Jasmijn en zonder pardon stootte hij zijn lid bij haar naar binnen. Jasmijn gilde en probeerde zich los te worstelen en dat laaide het vuur bij de mannen alleen nog meer op. Nog meer mannen kwamen er bij en handen waren overal. Kom op, riep Farid al neukend, laten we eens kijken hoeveel ze er tegelijk kan hebben.

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en diverse mannen lieten hun broek zakken. Hou haar vast en zet haar bovenop mij, riep Farid, terwijl hij zich terugtrok uit Jasmijn. Farid ging languit liggen en de mannen zetten Jasmijn bovenop hem. Farid trok Jasmijns gezicht naar hem toe en begon haar te zoenen terwijl hij zijn harde lid weer in haar stootte.

Hij stootte, bonkte en stootte en Jasmijn kon geen geluid meer uitbrengen omdat Farid haar gezicht gevangen hield. Ineens liet hij haar los en riep: Is er iemand die hem er ook van achteren in wil stoten, en hij trok Jasmijn weer over hem heen, nog steeds diep in haar stotend.

Ineens voelde Jasmijn iets hards tegen haar billen en plotseling wist zij wat er komen ging. Mijn God, kon zij dat allemaal doorstaan? Met een harde stoot, schoot er een andere pik in haar achterste, terwijl Farid haar nog steeds in haar kutje ramde.

Twee pikken tegelijk in haar, met daartussen een dun wandje. Zij schreeuwde, huilde en kreunde toen zij het gewicht van de man achter haar voelde. Ze kon nu werkelijk geen kant meer uit. Mannen om haar heen lachten luid en klapten in hun handen, het was niet te geloven.

Ineens kreunde Farid luid en riep: Ik spuit je hele kut vol vuile slet, en hij liet zijn zaad rijkelijk vloeien. Daarna riep hij luid: Iedereen lachte maar was ook zeer opgewonden door deze voorstelling en allemaal stonden ze te wachten op hun beurt. Degene die haar van achteren had genomen verwisselde plaats met Farid en begon haar kutje te rammen. Van achteren werd de plaats direct ingenomen door de volgende. Op haar borsten, in haar haren, in haar oren.

Ineens werd haar hoofd ruw naar de zijkant gedraaid en daar was weer een andere pik die diep in haar keel doordrong. Mijn God, zij ging flauwvallen. Heel langzaam gleed zij van de wereld maar niet lang. Ineens kreeg zij een emmer ijskoud water over zich heen en iemand sloeg haar heel hard in haar gezicht.

De man achter haar kwam grommend klaar en ging van haar af. Een andere man begon haar ruw op haar billen te slaan terwijl zijn harde penis al tegen haar aan drukte. Kon je er niet inkomen sultan?

Iemand bracht een kaars en de man probeerde deze bij haar naar binnen te stoten en Jasmijn voelde haar bloed stromen. Draai haar om, dan maken we haar klaar voor de sultan, riep hij. Ruw werd Jasmijn omgedraaid en de kaars werd nu tegen haar kutje aangedrukt. Iedereen kwam er omheen staan en riep: En inderdaad, het werd duwen, stoten en rammen en werd de kaars in haar kutje geramd.

Ook hier voelde Jasmijn haar bloed vloeien, maar langzaam maar zeker verdween de kaars in haar gleuf. De sultan had zijn broek al laten zakken en met een grote sprong was hij boven op Jasmijn. Met een kreet en een harde stoot was hij ineens in haar. Hij beukte erop los als een gek, opgezweept door de omstanders. Jeetje, dat was nog eens een goed plan van hem geweest, hij genoot hiervan met volle teugen. Met een diepe dierlijke kreet trok hij zijn penis uit haar en een dikke straal sperma spoot hij over Jasmijns gezicht.

Alle mannen klapten luid in hun handen en juichden. Ga je gang mensen, het is een nu een heerlijke kut, zelfs een kameel kan hem er nu in krijgen, schaterde de sultan. Nou, de mannen stonden in de rij en het spel ging door. Van achteren, van voren en haar mond, alles werd keer op keer gevuld, tot zelfs de emmers water haar niet meer bij bewustzijn konden houden.

Toen Jasmijn haar ogen weer opensloeg, was de dageraad al lang aangebroken en lag zij in haar bed. Ze voelde zich geradbraakt en gekneusd aan alle kanten en bij de herinnering aan de afgelopen nacht, brak zij weer in een hysterische huilbui uit. Sushi kwam gehaast aanlopen en nam Jasmijn in haar armen.

Kom maar hier kleintje, wat vreselijk wat ze je hebben aangedaan. Rustig maar, kom maar bij Sushi. Laat me je eens bekijken, zei Sushi en trok de dekens van Jasmijn af. Sushi zag dat Jasmijn overal gekneusd was en diep medelijden overspoelde haar. Dit is te vreselijk voor woorden.

Zoiets heeft de sultan nog nooit gedaan dus laten we maar hopen dat dit geen nieuw tijdverdrijf voor hem gaat worden. Kom schatje, ontspan je maar, Sushi zal jou eens verwennen. Op dat moment boog Sushi zich tussen Jasmijns benen en begon zachtjes haar clitje te likken. Ohhhhhh, auuuuuw, kreunde Jasmijn. Stil liggen schatje, zei Sushi en ging rustig verder. Faaz die binnen was gekomen, was ondertussen aan het hoofdeinde gaan staan en begon heel zachtjes Jasmijns borsten te strelen.

Ohhhh, kreunde Jasmijn opnieuw. Laat het maar over je heen komen liefje, je mag geen afkeer van sex gaan krijgen, wij zullen het weer goed maken voor je, zei Sushi. Jasmijn werd langzaam weer nat en gromde zachtjes door haar tranen heen. Stil maar meisje, wij zullen je helpen, zei Sushi en ging weer verder met likken en sabbelen. Sushi liet haar tong weer over het clitje van Jasmijn glijden en begon haar heel snel te likken.

Ohhhh, ahhhhhh, kreunde Jasmijn en haar aller eerste orgasme overspoelde haar en deed haar de pijn vergeten. Duizelig als ze was, werd Jasmijn door de vrouwen naar het dagverblijf gebracht, waar zij werd neergelegd op een groot kussen. Het was rustig in de harem. De meeste vrouwen waren op dit moment van de dag in de tuinen en bij het zwembad. Doe maar rustig aan vandaag, we zullen je eten brengen en je straks heerlijk wassen.

Misschien kun je ook wat gaan zwemmen straks na het eten, zei Faaz, en verdween. Jasmijn doezelde weg en bedacht hoe fijn het was wat de vrouwen met haar deden.

Veel fijner dan de ervaringen met mannen tot nu toe. In haar fantasie zag ze Sushi aan haar spleetje likken en blosjes verschenen op haar wangen. Zou zij zoiets kunnen doen? Zou zij durven vragen aan Sushi of Faaz of Beth of zij dat ook eens mocht proberen? Daar kwam Faaz aan met heerlijke gerechten en Jasmijn deed zich daaraan volop tegoed.

Faaz bleef bij haar zitten en Beth en Sushi kwamen weldra, blij als ze waren dat Jasmijn er toch nog zo goed doorheen gekomen was.

Na het eten boog Jasmijn verlegen haar hoofd en zei: Wat jullie met mij deden, vond ik zo ontzettend fijn, dank jullie wel. Maar denken jullie dat ik ook eens zoiets kan proberen bij jullie? Voorzichtig richtte zij haar hoofd op om de anderen aan te kijken. Deze zaten allemaal met een brede glimlach naar haar te kijken.

Wel, veel anders is hier niet te doen he? Kom, laten we gaan zwemmen, en ja hoor, natuurlijk mag jij dat bij ons ook proberen. Graag zelfs, en wanneer je maar wilt. De dames liepen naar het zwembad waar ze zich alle vier in het weldadige koele water lieten zakken. Zich niets van de anderen aantrekkend, bleven ze bij elkaar als gezworen vriendinnen. Jasmijn keek eens om zich heen en zag allerlei lesbische taferelen om zich heen en weer voelde ze zich vreemd opgewonden worden.

Hoe was het mogelijk, vroeg ze zich af. Ze wist hier niets vanaf toen ze binnenkwam en nu leek het wel of alles alleen daarom draaide. Ze zwom dicht tegen Sushi aan en streelde verlegen haar haar. Sushi liet het toe en lag haar hoofd tegen de volle borsten van Jasmijn. Loom stonden ze zo in het water. Beth en Faaz op een meter afstand. Sushi, zei Jasmijn, mag ik nu aan je borsten zitten? Natuurlijk meisje, zei Sushi.

Jasmijn pakte heel voorzichtig de borstjes van Sushi vast in haar kleine handjes. Mag ik ze likken? Natuurlijk schatje, zei Sushi. Jasmijn bukte zich en sloot haar mondje om een tepel van Sushi's borst. Faaz en Beth stonden vol bewondering te kijken. Zachtjes likte en knabbelde Jasmijn aan Sushi's tepels. Faaz, Beth, mag ik ook aan jullie tepels likken, vroeg Jasmijn nu wat brutaler. Faaz en Beth kwamen direct naar haar toe met de borsten fier en uitdagend omhoog. Jasmijn likte voorzichtig aan de tepels van Faaz en toen van Beth en ze zei: Ohhh, ik krijg alweer zo'n opgewonden gevoel.

Wel, zei Beth, wij zijn voor je beschikbaar, net zoals jij dat voor ons was, dus ga je gang en zeg maar wat je wilt. Mag ik echt overal aankomen bij jullie, vroeg Jasmijn en de dames knikten gretig. Ik weet niet eens hoe ik er zelf daar uitzie en nu kan ik dat bij jullie bekijken, zei Jasmijn heftig blozend. Alle drie kwamen nu dicht tegen Jasmijn aanstaan en Jasmijn was degene die de drie anderen betasten aan de borsten.

Ze likte, knabbelde en beet zachtjes aan de zes tepels en vroeg: Weer knikten ze ale drie. Ze kneep en bevoelde de borsten en het voelde zeer aangenaam. Als op bevel waadden de drie dames naar de kant van het zwembad en gingen op de rand liggen met hun benen wijdt uit elkaar.

Jasmijn liep mee en bleef in het water voor de drie opengestelde kutjes staan. Bij Sushi streek ze de verwarde haardos weg en met haar duim en wijsvinger kneep ze in de schaamlippen. Sushi reageerde direct met gekreun zodat Jasmijn aangemoedigd overstapte naar Faaz. Ook daar woelde ze door de haardos en streelde de schaamlippen. Hierna liep Jasmijn naar Beth en vond ook daar al spoedig de schaamlippen.

He, nu ik weer kleintje, kom eens hier. Jasmijn liep weer naar Sushi en had nu de sterke behoefte alle drie de spleetjes tegelijk te bewerken.

Jammer dat ze maar twee handen had. Voel eens naar de opening, zei Sushi en Jasmijn ging gretig op zoek. Per ongeluk raakte ze de clit van Sushi en Sushi reageerde met een schok. Heb ik je pijn gedaan, vroeg Jasmijn.

Nee gekke meid, je raakte zojuist het meest gevoelige plekje van een vrouw. Oh, zit dat daar, hier, en Jasmijn zocht het knobbeltje. Ja, ohh ja, fluisterde Sushi. Wat gebeurd er als ik je daar blijf strelen, vroeg Jasmijn. Dan mijn schatje, krijg ik een orgasme.

Wat is dat, een orgasme, vroeg Jasmijn. Oh, lief sletje, een orgasme, klaarkomen, een gevoel van totale bevrediging. Toe, streel me daar, zet je vinger op het knobbeltje en blijf wrijven. Jasmijn plaatste haar vingers op het knobbeltje en stond er zowat met haar neus bovenop van nieuwsgierigheid. Ze draaide kleine rondjes op het knobbeltje zonder het los te laten en merkte dat Sushi lag te kronkelen als een slang.

Stop, riep Faaz, nu ik, doe maar hetzelfde als bij Sushi. Pas op vrijdag kreeg ik er 1 van Hugo. Zo slaafje, ik ben op zoek naar je. Je moet je melden bij de bioscoop in Hulst om Adres in staat onderin.

Zorg dat je snel te neuken bent Lies. Nou dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, ik had een mooi zwart jurkje gekocht met bijpassende pumps, en lingerie. Ik voelde een echte hoer toen ik de bioscoop in liep. Er zaten verschillende mannen en Isabelle zag ik zitten naast Hugo. Ik ging naast Hugo zitten en ik zag op het grote scherm Isabelle met nog een vrouw in een gangbang.

Ze werden door zeker 8 mannen geneukt, ik vond het supergeil en Isabelle ook. Ze vingerde zich naast Nico, ik deed het zelfde. Ik deed alles voor sex, ik voelde me geil en een superslet. Hugo aaide me door mijn haar, deed mijn rok omhoog en keek naar mijn tattoo. Zo jij durft Lies, ja, ik wil sex Hugo. Ga naar de eerste rij en pijp die mannen klaar, zorg dat je niets morst Lies. De mannen zaten met een stijve l;ul naar mij te kijken. Zo jij bent een schatje zei de oudste.

Ik pijpte ze 1 voor 1, ze kwamen al snel klaar in mijn mond, Slikken, slikken, je moeten slikken slet. Mijn jurkje had ik nog aan, ik stond op na de 5e pik en keke naar Hugo. Ik zag dat Isabelle werd geneukt over de stoel naast Hugo. Hugo filmde van dichtbij het neuk tafereel. Hij draaide zich om en filmde mij. Doe je jurk uit Lies, de mannen willen je naakte lichaam zien. Je tattoo speciaal voor deze mannen laten zetten.

Kijk mannen, hoertje zie ik staan, het licht van de camera scheen op mijn tattoo. Ze wil pikken, vele pikken. Neuk dat wijf in haar gaatjes. Ze wil alleen maar vlees, veel en dik vlees in haar kut en kontje. De mannen kwamen om mij heen staan. Ik kreeg pikken en werd in mijn kont geneukt. Ze draaide door en ik voelde me een echte Cinemaslet, net als Isabelle werd ik door vele mannen geneukt in de zaal.

Na een kwartier gingen de lichten aan, het ging een trom en ik zag mijn man John staan. Hij keek naar mij…jezus Lies, dan is het toch waar. Er kwam gister een vrouw aan de deur, dat ik effe moest komen kijken in Hulst…jezus en hij liep weg..

Ik dacht er al niet mee aan in mijn geiligheid. Hugo kwam naast me staan…ja we zijn hard en meedogenloos voor onze slavinnen, nu is er thuis nog meet spanning om weg te komen Lies, zorg dat je huwelijk niet kapot gaat anders mag je niet meer komen.. Weet je wie het bericht heeft overgebracht? Kijk mannen deze nieuwe MILF wil ook pikken proeven laat haar genieten van je sperma, jullie hebben nog een uur om deze geile slavinnen vol te spuiten, daarna neem ik ze weer mee..

Hugo stond te filmen en wij werden genomen door alle mannen. Ik kreeg vele pikken in mijn kut en kont en ik werd alleen maar natter. Na precies een uur werden we meegenomen door Hugo en Leo. Buiten werden we los gelaten, moesten we weer terug naar huis. Hier mag je nooit mee komen slaafjes, verboden terrein was de laatste boodschap. Thuis een woedende John, ik probeerde het goed te maken om me zelf maar beschikbaar te houden voor Hugo. John gaf toe een stijve gekregen te hebben wat mij en de anderen.

John wilde mij wel delen als ik bij hem zou blijven. Ik dacht meteen yes. John stelde niks meer voor, Hugo had mij in zijn macht. Ik gaf de volgende dag Hugo een SMS en kreeg meteen een opdracht. Tong piercing laten zetten, vandaag!!! Tongpiercings horen bij pijpende slavinnen met een pijp smiley er achter. Ik kreeg een adres, om Het was in een achteraf steegje naast de Zeedijk. Hanneke het nieuwe sletje was er ook, zij kreeg dubbele tongpiercing van de man.

Ja dit sletje had er al 1, maar wilde beter pijpen, deze doet het heel goed bij de mannen!! Ik kreeg een enkele om te proberen, kon later altijd nog aangepast worden met een andere piercing zei de man. Het ging vrij makkelijk en ik voelde eigenlijk niet veel. Goed schoonmaken dames, en doe Hugo de groeten. Vrijdag kwam ik van mijn werk, John stond klaar in zijn pak. Douchen en je kleinste jurkje en naaldhakken aan Lies, we moeten naar Hugo.

Hanneke en haar man komen ook, zei Hugo!!!. Hij wil afspraken maken met de husbands. En ik wil dat ook weten, wat hij van plan is met mijn vrouw. Bij aankomst zag ik dat er een BMW en Mercedes op het pad stonden. Deze auto’s kende ik niet. Hanneke bleek er al et zijn met haar vriend, ze was jarig vandaag, zei de huismeester. Ze had een ketting van wit zilver om, met de tekst Birthdayslut. Gehad van Hugo, Lies, mooi, schat…heel mooi wat vind je man ervan?

Hij vind het geil staan, Hugo heeft hem uitgelegd wat hij van me verwacht en van jan. Jan is helemaal voor, Jan kan me toch niet bevredigen, daar heeft hij nu Hugo voor. Ik ben zo gelukkig Lies, te gelukkig en nu op mijn verjaardag dit etentje. Er kwam nog 6 mannen binnen, Bulgaarse vrienden vertelde Hugo. Hugo stelde ons voor aan zijn vrienden en we werden van dichtbij bekeken door de mannen.

Kijk ze hebben tongpiercings waar ik over vertelde, horny Hugo zei de grootste, ze konden niet van ons afblijvend e mannen. Ik had al harde tepels van de grove mannen. Na het eten kwamen de Bulgaarse vrienden in aktie, ze kleedde zich uit en lieten Hanneke en mij trekken aan de forse pikken.

John en Jan keken erna, maar zeiden niks. The birthday van Hanneke, boys, Hanneke werd op tafel gelegd en werd gelikt door de mannen. Ze werd ontkleed en kreeg de pikken voor haar mond.

Ze hapte naar de pikken en ze kreeg een dikke Bulgaarse lul in haar kut. Happy Birthday, happy birthday zongen de Bulgaren. Ze kreeg de dikke pikken in haar mond en kut. Ik keek naar Hanneke, een echte pornokont heeft ze die slet. De Bulgaren zette haar op tafel met haar kont omhoog. Ze neukte haar op tafel voor de ogen van haar man Jan. Kijk jan, zo kan ze geneukt worden, hoorde ik Hugo zeggen.

Dat was de heel bedoeling onze mannen laten wennen aan sex met hun vrouw in ene ongedwongen sfeer.. Hanneke kan en wil alles, nu nog in haar kontje. Let op zei Hugo. Hij pakte vaseline en smeerde haar aars in. Ze kreeg de duim van de man die haar neukte in haar kont geduwd. De man pakte door en drukte zijn dikke pik in haar kontje, zo willen we dat zien mannen. Op je verjaardag in kut, mond en kont geneukt. Hanneke gefeliciteerd schreeuwde Hugo.

Hanneke werd op tafel door 3 mannen geneukt in alle drie haar holes. Ik werd ondertussen ook betast door de andere Bulgaren, mooi, nice, nice zeiden ze. Ik zoende met beide mannen en liet me betasten door de mannen. Ik werd al snel naast Hanneke op de grote tafel gezet. Ik moest ook met mijn kont omhoog, en ik werd op de zelfde manier door de mannen genomen, eerst 2, maar al snle alle 6 kreeg in om en om in mijn kontje.

Ook Hanneke kreeg de pikken te verwerken, we werden op tafel gesandwicht en onze mannen keken er naar. Ik zoende Hanneke, we werden allebei door twee pikken geneukt op dat moment. We tongde en kregen alweer een pik in onze mond geduwd, we likte beide aan de dikke pik en hij kwam klaar. Het sperma spoot over zone likkende tongen en gezicht, de volgende spoot ook zijn zaad over ons gezicht, ik likte Hanneke schoon en andersom. De mannen leven ons neuken op tafel, Hugo filmde en ik zag dat hij ook onze mannen filmde.

Zo geil zei hij later, screw my wife. We werden meegenomen naar de bank, ook daar werden we weer gesandwicht en moesten we pijpen, lang pijpen, de mannen die klaar waren gekomen moesten we weer stijf pijpen. Dat lukte heel goed de mannen bleken potente motherfuckers, later bleek dat ze al 2 maanden geen wijf hadden geneuk, omdat ze op een booreiland werken.

Ik vond het zo geil geneukt te woorden terwijl mijn man zit te kijken en Hanneke was helemaal los, op haar verjaardag 6 pikken in haar lichaam, terwijl haar man keek. Ik zoende Hanneke en streelde haar, ik kreeg meteen weer ene pik in mijn mond geduwd en ik keek recht in het gezicht van mijn John, ik pijpte de man gewoon verder en kreeg direct weer een andere aangeboden, ik had twee pikken in mijn handen en pijpte ze om en om.

Ik werd als een echte slet gebruikt voor de ogen van mijn man. DE mannen kwamen weer klaar en na dat Hanneke de laatste had leeg gepijpt werden we door Hugo geroepen. Zo dames dit was het voor vandaag. Ik vond jullie geweldig, die tongpiercings werden goed op de pikken. Bij het zien van je tongpiercing krijgen ze spontaan een stijve, merkte je dat? Hanneke meteen, ja Hugo, ik had ze zo stijf, ik ben gelukkig, een mooiere verjaardag heb ik niet gehad, en dat op mijn 35e verjaardag.

Ze gaf mij een tongzoen, bedankt Lies, voor je geile cadeau. Ik keek naar Hugo, ja deze verjaardag heeft ze van jou gekregen Lies, een mooie herinnering voor later. We reden samen weg, Hanneke met Jan en ik met John mijn man. Hij keek me aan, dit gaat te ver Lies, je bent gewoon ene hoer van Hugo zie je dat niet? Ne, ik ben zijn slavin en dit was voor Hanneke John. Ik zie dat niet zo, je moet je schikken voor de meester, dat is alles. John zei niks meer. Na het wekeend kreeg ik een SMS van Hugo.

Lies ik heb je nodig, Isabelle haar man moet je ophalen van huis. En kom dan naar de bioscoop!! Ik deed wat hij vroeg, Ik kende haar man wel, een klein dik mannetje van 50 jaar. Ik begreep ook wel, waarom Isabelle iets anders zocht…alleen zij is zo degelijk en grove sex past niet bij haar. Grove sex kan alleen bij Hugo, ze is te tenger.

Ik kwam er snel achter waarom Hugo Isabelle had, grote pikken in een tenger lichaam is een supergeil gezicht voor de camera. Hij stond al voor de deur te wachten, ze had hem goed afgericht, hoi ik ben Frans. Hoi ik met Lies. We gaan naar een bioscoop in Hulst Frans, daar word je vrouw voorgesteld aan de plaatselijke bezoekers. Ok, is Hugo ook van de partij? Ja, Hugo heeft het geregeld Frans, onder de hoede van Hugo komt je vrouw meerdere keren per week schreeuwend klaar!

Ik keek naar hem, ja ik weet het Lies. Hugo heeft me filmpjes gemaild van Isabelle, tijdens het klaarkomen en dat ze vastgenageld zat aan kettingen met allemaal naakte mannen om haar heen. Ik schrok daar heel erg van, maar Hugo zegt dat Isabelle het zelf wil. Nu ga ik het zien volgens Hugo, ja Frans je gaat het zien, hoe je eigen vrouw genageld wordt aan dikke pikken. Ja, dikke pikken gaat ze krijgen Frans onder jou ogen gaat je vrouw geneukt worden door een aantal schoften in de bioscoop.

Dat geloof ik niet? We liepen naar de kassa en kregen vrij kaartjes, waar Isabelle op stond met 2 pikken in haar mond. Frans keek erna en herkende zijn vrouw.

In de zaal een dikke porno film, gangbang en vooraan Isabelle en Hugo. Ik zag ene zucht van verlichting op het gezicht van Frans, toen hij zijn vrouw gekleed naast Hugo zag zitten. Hugo stond op en liet Frans naast zijn vrouw zitten. Hugo zoende mij op mijn mond en fluisterde, de dikste pikken krijgt Isabelle Lies. Zorg dat ze niet kan bewegen van de pikken de slet.

Ze staan achter dit doek de mannen, haal ze op. Ik zag onze Bulgaren achter het doek staan en een paar oudere mannen. Helemaal naakt nam ik ze mee naar de bioscoop en liet ze voor Isabelle stil staan. Kijk Isabelle deze heren gaan jou en mij neukend voor de ogen van je man. Geniet ervan en slikken, vergeet niet te slikken, hoertje. Hugo stond intimiderend voor Frans, voor het geval dat hij moeilijk ging doen.

Frans geniet van je vrouw jongen, zei Hugo vals. De mannen vielen haar aan, kleedde haar uit en ze kreeg wel 5 pikken in haar mond geduwd, ze wilde allemaal hun pik het lekkere dingetje steken. Ik pijpte de anderen, maar bleef dicht bij Isabelle.
Priveontvangst sneek neuken op zijn grieks

  • Geheel naakt naast elkaar liggen ze in de zon te soezen tot het avondeten werd geserveerd.
  • Met een harde stoot, schoot er een andere pik in haar achterste, terwijl Farid haar nog steeds in haar kutje ramde. Videos poorno gratis erotische massage edegem - thai massage Kom me lekker neuken!!!
  • 171
  • Vingeren onder douche sex contact nl
  • Haar kont was kennelijk open blijven staan na deze oprek beurt, want de volgende pik ging er probleemloos in.


Dames prive regio neuken


Daarna, leidde Karin ons verder rond, langs de verschillende ruimtes en het sauna gedeelte met het zwembad die achter aan het pand in de tuin lag, waarbij ze vertelde dat het niet toegestaan was om in de sauna en het zwembad sex te hebben in verband met de hygiëne. Na de tour bracht ze ons terug naar de bar waar het inmiddels al flink drukker was geworden. Hier vertelde Frieda me dat ze een verrassing voor Lisette had, waar ze niets van mocht weten, ze legde het mij uit en vroeg of ik het een probleem vond.

Ondertussen was het behoorlijk druk geworden en het was tijd om de gewone kleding in te gaan ruilen, voor de dames erotische lingerie voor zover ze dat nog niet aan hadden en voor de heren was een boxer short of een ander erotisch kleding stuk naar eigen keuze het enige stukje toegestane textiel. In de locker ruimte achter in de hal ging iedereen zich om kleden waarna men weer terug kwam naar de centrale ruimte met de bar.

Er werd door verschillende mensen wat gedanst en zo hier en daar werd er aan de bar en in de zitjes al wat gerommeld. Bij één van de aan ons geshowde ruimtes stopte ze voor de deur en vroeg ons even te wachten.

Frieda ging naar binnen en kwam even later terug met een blinddoek, “Ik heb een verrassing voor je geregeld” zei ze tegen Lisette, die mij vragend aankeek. De blinddoek werd bij haar omgedaan waarna ze door Frieda bij de hand genomen werd die haar de ruimte binnen leidde met ons er achter aan. De ruimte was schaars verlicht wat een aparte sfeer teweeg bracht iets wat Lisette niet kon zien maar spoedig zou gaan beleven. Er klonk geroezemoes van de aanwezige mannen en vrouwen in de ruimte die “de Kelder” heette.

Lisette kreeg nu blijkbaar last van zenuwen want ze wilde de blinddoek afdoen. Hierna trok ze de touwen strak en maakte ze vast aan een paar ogen die aan de zijkant in de muur zaten.

Daar stond ze dan mijn Lisette die door de zenuwen een gejaagde ademhaling had en een kleur van spanning wat er met haar ging gebeuren, ze kon geen kant meer op, haar armen waren net zover opgetrokken dat ze met gespreide benen kon staan waar ze van Frieda opdracht toe kreeg. Laat het maar over je heen komen lieverd” fluisterde ze in Lisette’s oor er gebeurd niets dat je niet wil, je kunt stop roepen als je niet meer wil”. Lisette knikte dat ze het had begrepen maar was zo geil dat ze dat zeker niet zou doen daar kende ik haar goed genoeg voor.

Een van de aanwezigen ging achter haar staan en weef zachtjes van achteren over haar half ontblote borsten, “niet doen” zei Lisette geschrokken door de onverwachte aanraking op haar blote huid. Lisette knikte dat ze het begrepen had. Nu kwamen er meer mensen om haar heen staan en overal zaten de handen aan haar lichaam. Frieda mengde zich in de menigte en trok Lisette’s stringetje uit. Ze liet voorlopig het bhtje voor wat het was omdat haar tepels door de kwart cups gewoon bereikbaar waren.

Ze ging nu voor Lisette staan en begon met haar hand over Lisette’s kutje te wrijven, ik zag dat ze hier zo geil als boter van werd, wat bevestigd wordt doordat ze met haar heupen begon te draaien en tegen de strelende hand op stond te rijden als deze in de buurt kwam van haar klitje. Ze had geen idee hoeveel mensen er aan haar lichaam zaten.

Ik zag hoe een man twee vingers in haar soppende spleet stak en haar begon te vingeren, een ander wreef over haar billen die door een derde gespreid werden die op zoek ging met zijn vingers naar haar strakke sterretje. Lisette draaide even met haar billen heen en weer, waarschijnlijk omdat ze nog nooit iets in haar kontje had gehad. Ondertussen werden haar borsten ook lekker gemasseerd door een weer een andere kerel en een vrouw die op haar tepels zoog.

De man die met zijn vingers in haar inmiddels lekkende kutje zat haalde ze eruit om ze door Lisette zelf af te laten likken, daarna ging hij achter haar staan, haalde zijn dikke worst een paar keer door haar spleet, om hem makkelijk naar binnen te kunnen krijgen en zette hem tegen haar al lekkende spleet.

Hierop duwde Lisette haar kontje iets naar achteren om het hem makkelijker te maken haar te neuken, en de pik schoot in haar kutje, de man pakte haar heupen en neukte nu mijn vrouw met lange halen tot ze stond te kreunen van genot, het kon in mijn optiek dan ook niet lang meer duren voor ze klaar kwam, de geilheid straalde van haar af, dit was heerlijk om te zien hoe ze geneukt werd door een ander.

Toen ze bijna haar hoogte punt bereikte stopte iedereen met de strelingen, ook de man die haar neukte trok zich terug, Lisette was nu op haar geilst dit wist ik uit ervaring, ze stond bloedgeil te draaien en te kreunen in de touwen, haar handen werden nu losgemaakt “ohhh” kreunde Lisette, “jullie zijn gemeen, waarom stoppen jullie nou”. Frieda legde een kussen onder haar kont waardoor haar kale kutje omhoog geduwd werd. Ze moest nu haar armen langs de poten naar beneden laten hangen waarna ze door Frieda werden vastgebonden.

Ook haar enkels werden vast gemaakt zodat ze met haar benen gespreid haar kale spleet showende voor alle aanwezigen in deze ruimte. Lisette’s kutje glom van haar geil, één van de aanwezige heren streelde nu haar billen, liet zijn vingers door haar natte gleuf glijden en vingerde nu mijn Lisette die er bij lag als een geile slet en gebruiksvoorwerp voor iedereen die haar wilde neuken.

Ik boog me voorover en fluisterde in haar oor “dit is toch de spanning die je wilde, nou je wordt vanavond op je wenken bediend” net op het moment dat er een kerel tussen haar benen kwam staan en zijn paal in haar natte kut duwde en begon te neuken. Frieda trok mij naar achteren, knielde voor me neer en likte mijn eikel, “kom maar eens hier lekkere vent, en kijk maar eens hoe lekker je meisje geneukt wordt terwijl ik jou lekkere piemel verwen met mijn mond” zei ze met een geile blik in haar ogen voor ze mijn pik in haar mond nam.

Ik zag hoe er een kerel voor Lisette ging staan die haar hoofd vast pakte en haar zijn lul aanbood, ze opende haar lippen en hapte de pik van de man in haar warme mond haar lippen sloten zich om zijn eikel, ik zag hoe ze haar wangen hol zoog om de kloppende pik.

De kerel achter haar neukte zichzelf in haar leeg, trok zich terug en meteen werd hij vervangen door één van de andere kerels die eerst haar kutje weer even vingerde voor hij zijn lul in haar ramde. En dan bedoel ik echt ramde hij neukte haar zo hard dat de tafel waarop ze lag telkens een stukje naar voren schoof waardoor de lul die ze pijpte telkens diep in haar keel schoot, de kerels kwamen vrijwel tegelijk klaar, en weer werd de lul in haar kutje vervangen door een paar nieuwe vingers alleen nu door die van een vrouw die “de geile teef wel even op zou warmen voor de vette lul van haar man” zo zei ze.

Ook de lul in haar mond werd vervangen door een ander exemplaar terwijl de slierten sperma nog aan haar kin hingen. Lisette had inmiddels drie vingers in haar kutje die door de eigenaresse ervan steeds sneller in en uit gepompt werden, haar man bewerkte tegelijk haar klitje met zijn vingers wat een gekreun van jewelste opleverde ik herkende mijn eigen vrouw nauwelijks zo geil was ze. De vingers in haar spleet hadden haar op de grens van een orgasme gebracht, ze gilde het uit toen het orgasme zich van haar lichaam meester maakte, en goddelijk kwam ze klaar op de pompende vingers, “ohhhhhhh, jahaaa, mmmm ja, ja ga door gilde ze” wat niet tegen dovemans oren werd gezegd want een ander nam het inmiddels weer over, ik zag hoe een straaltje geil langs de binnenkant van haar benen droop.

Heel even lieten ze haar wat bijkomen maar niet lang, haar hoofd werd weer opgetild en een nieuwe pik werd in haar mond geschoven. De kerel die haar vingerde spreidde haar schaamlippen met beide handen en ik zag hoe hij zijn wel erg dikke lul, zeg maar enorme lul probeerde in haar kutje te duwen. Even zag ik mijn geile teefje de lul in haar mond loslaten en naar adem happen, “Ohhh “riep ze voor ze de lul weer in haar mond nam “ik zit helemaal vol met pik, ja ga door neuk me, neuk me nu” riep ze nog voordat het geluid gesmoord werd door de lul die weer in haar mond geduwd wordt.

De man stootte zijn lul diep en hard in haar natte kut steeds sneller en sneller en harder tot ze bijna klaar kwam dan stopte hij. Lisette die de pik in haar mond al had laten spuiten riep, “nee niet stoppen ga door ik wil geneukt worden ik wil klaarkomen, ga door” jankte ze bijna van verlangen naar de dikke lul. De man beantwoorde haar noodkreet en duwde zijn knots weer bij haar naar binnen “is dit wat je bedoelde meid” riep hij ondertussen de knots hard in haar spleet rammend.

Het duurde dan ook niet lang eer ze krijsend klaar kwam op de vette paal, de kerel spoot zijn zaad op haar spleet en smeerde het uit over haar buikje waarna haar handen en enkels werden losgemaakt.

Frieda hielp haar om weer te gaan staan en duwde meteen haar tong bij Lisette in haar mond, die de kus hartstochtelijk beantwoorde. Het waren beduidend meer personen dan die de ruimte verlaten hadden. Aan de achterkant werd nu een soort gordijn geopend waar een podium achter tevoorschijn kwam dat we niet gezien hadden tijdens de tour, wat achteraf bewust gedaan was.

Lisette werd door Frieda bij de hand genomen en door haar het trapje aan de zijkant opgeleid waardoor ze op het podium kwamen, iets wat ze zelf niet kon zien omdat ze nog steeds de blinddoek voor haar ogen had.

Tot nu is al danig verwend en opgewarmd voor de finale die we haar hier op het “podium” gaan laten ervaren”. Lisette kreeg applaus van de aanwezigen, waar ze nog roder van werd als ze al was, allen nu van schaamte doordat ze niet kon zien wie haar hier zo open en bloot konden bekijken.

Ron die Frieda nu assisteert wenk een aantal vrouwen om op het podium te komen die met zijn allen om Lisette heen gingen staan. Ze werd door hen opgetild en in, “naar wat ik later hoorde” de love swing gelegd. Deze was met kettingen aan de balken in plafond opgehangen, hierbij gleden de borsten van de vrouwen langs Lisette lichaam, en ik zag dat door het gevoel van deze aparte aanrakingen er een rilling door haar lichaam ging.

Haar benen werden gespreid en met leren enkel boeien aan de kettingen bevestigd. Ook om haar polsen kreeg ze een dergelijk setje boeien die aan de kettingen bij hoor hoofd werden bevestigd. Nu lag ze klaar voor de dames die haar nu overal waar ze bij kunnen begonnen te betasten. Eén van de vrouwen boog zich voorover en duwde haar tong bij Lisette in haar mond die deze zoen gretig beantwoorde. Het was na eerder op de avond Frieda de eerste keer dat ze dit met een vrouw deed, maar zo te zien maakte haar dit niet uit en was ze zo geil als boter door de graaiende handen op haar willige lichaam.

Er werden kleine klemmetjes op haar tepels gezet wat een super geile uitdrukking op haar gezicht teweeg bracht, een grimas van pijn en genot. Een aantal vrouwen verkende het grotje van Lisette met hun vingers wat haar een geruisloos orgasme opleverde, iets wat alleen zichtbaar was voor iemand die haar kende ik dus , maar ook één van de vrouwen viel het op die hierop direct een vinger tegen haar sterretje aan zette en hem langzaam naar binnen duwde, en even later zelfs een tweede vinger terwijl een mollige blonde dame haar kutje vingerde.

Toen de vingers langzaam uit haar kontje getrokken werden nadat de vrouw haar even zo gevingerd had wat ze zo te zien niet onaangenaam vond werden ze meteen vervangen door een best flinke plug die ze met haar mond eerst even bevochtigd had voor ze hem inbracht.

Met een zucht ontving Lisette hem in haar kontje, ze probeerde te ontspannen wat haar maar gedeeltelijk lukte, ze ontspant zich pas als hij er helemaal inzit.

Nu maakte de vrouw plaats en Ron ging tussen haar benen staan die zijn dikke piemel bij haar naar binnen drukte en haar stevig in een flink tempo begon te neuken. Onschuldig als een baby, spotte Sherazade, en nog te kneden als een bonk klei, ik weet zeker dat jij de sultan weet te behagen. Draai je eens voor me om, zei Sherazade en het meisje voldeed aan haar verzoek. Prachtige ronde billen kreeg zij te zien en ze kon niet anders dan constateren dat dit een pracht kind was. Draai je maar weer om en laat me je tanden eens zien, zei Sherazade en keek in de mond van het meisje.

Ook haar gebit was schitterend wit en puntgaaf. Ik weet dat dit is wat de sultan zoekt, zei Sherazade. Jij zal het worden, en geen ander. De rest kan gaan, zei ze tegen de overige meisjes zonder ze nog een blik waardig te gunnen. Kom Jasmijn, kleed je maar weer aan dan zullen we je familie laten roepen. Enige tijd later kwam een buigende en nederige man binnen geschuifeld en hij viel voor Sherazade op zijn knieën. Ohhh mevrouw, dat mij eenvoudige koopman deze grote eer ten deel valt, dank u duizend maal, stamelde hij.

U heeft werkelijk een prachtige, sensuele dochter meneer, zei Sherazade En weest u dankbaar en gerust, het zal haar aan niets ontbreken in haar verdere leven. Sta op meneer en kijkt u mij in de ogen, zei Sherazade. De man stond langzaam op en vanonder zijn wimpers keek hij schuchter naar Sherazade.

Vertelt u mij met de hand op het hart dat dit kind ongeschonden is, zei Sherazade. Mevrouw, ohhh mevrouw, natuurlijk, hoe zou ik beschadigde waar aan de sultan kunnen verkopen? Vanzelfsprekend komen wij er achter als u hebt gelogen en dat kost u dan de kop, dat begrijpt u zeker wel?. De man jammerde mevrouw, ik vertel geen leugens, Jasmijn zal beslist tot de sultans tevredenheid zijn, ik beloof het u.

Sherazade overhandigde de man een zeer aanzienlijke som geld en zei: Hier is uw beloning, neemt u het aan en dan zijn hiermede onze zaken gedaan en kunt u vertrekken.

De koopman keek wellustig naar de geldbuidel, nam hem knikkend en buigend aan en verdween, zonder zijn dochter nog een blik waardig te gunnen.

Ook Jasmijn had zonder emoties genoegen genomen met de verkoop en het afscheid van haar vader. Zij wist natuurlijk helemaal niet wat er van haar verlangd werd maar ze vond het bijzonder spannend. Ze dacht op dat moment hoe gelukkig zij zichzelf mocht prijzen te mogen wonen in een echt paleis van een echte sultan die natuurlijk vele slaven had. Nooit meer zou zij een vinger uit hoeven te steken en alleen maar in grote luxe leven. Zij werd een vrouw van een sultan en zou in de watten gelegd worden en ze zou alles krijgen wat zij zich wenste.

Met dit romantisch denkbeeld, gaf zij zich over aan alles wat komen ging. Inmiddels in het paleis, zat, of beter gezegd lag, de sultan met zijn zoon Omar, aan een stevig ontbijt.

De sultan had net zijn zoon ingelicht over het feit dat hij weer een nieuwe vrouw zou kopen. Omar, 25 jaar oud en een zeer regelmatige bezoeker aan zijn vaders harem, reageerde geïnteresseerd. Vader, zei hij, mag ik dan ook..? Nee, klonk het als een donderslag. Jij blijft daar met je handen vanaf, hoor je. Het wordt tijd dat wij ook eens een passende vrouw voor jou gaan zoeken.

Omar krabde zich achter zijn oren en zei bedenkelijk: Uw wens in mijn bevel vader. Kijk niet zo bedenkelijk, zei de sultan. Je hebt een vrouw nodig om voor het nageslacht te zorgen. Zorg dat je vanaf de eerste dag duidelijk laat zien dat jij de baas bent want die verachtelijke schepsels proberen je te manipuleren. Als je vrouw je maar veel zonen schenkt, en goede leiding over het huishouden kan geven, dat is het belangrijkste.

Haremdames doen de rest zoals je weet en je kunt net zo veel vrouwen kopen als ik. Omar knikte en dacht terug aan zijn 12de verjaardag. Zijn vader had hem naar de harem gebracht en de dames opgedragen een man van hem te maken en vanaf die tijd wist hij blindelings de weg naar de harem te vinden, soms wel meerdere keren per dag.

En deze dames verstonden alle kneepjes van het vak, dat was gebleken. Inmiddels was hij uitgegroeid tot een lange, brede en vooral zeer knappe jongeman. Met zijn wilde zwarte haar, zijn sterke vierkante kin en sensuele lippen, wist hij elk vrouwenhart op hol te brengen.

Na het ontbijt lag de sultan zich ten rustte en Omar, begaf zich naar de harem van zijn vader om zijn tijd aangenaam door te komen. Het was er weer een gekir van jewelste en sommige vrouwen kwamen behaagziek naar hem toe gefladderd om hem te omhelzen en om hun half naakte boezems en dijen tegen hem aan te vlijen. Wilde hij een massage misschien of wilde hij gewassen worden? Hij duwde de vrouwen lachend van zich af en riep om Fatima. Eèn van de vrouwen riep dat zij Fatima gezien had bij het zwembad op de binnenplaats.

Daar aangekomen zag hij haar zitten aan de rand van het zwembad, met haar voetjes in het water bungelend. Fatima, riep hij en toen ze naar hem opkeek, zag hij haar rood behuilde ogen. Hij knielde bij haar neer en nam haar lieftallige hoofdje tussen zijn sterke knuisten.

Fatima, wat is er met je aan de hand, vroeg hij haar. Och Omar, ik heb geen rust meer sinds ik weet dat de sultan weer een nieuwe vrouw zal nemen, huilde Fatima zachtjes. Wat zal er van mij worden, ik was zijn lieveling, zijn jongste tot nu toe maar straks ben ik niets meer. Ik zal verwelken in deze gevangenis, en vroeg oud en gerimpeld worden. Luister Fatima, je zal niet verwelken hier, daar zorg ik wel voor, zei Omar. Je hebt heel veel voor me gedaan en me ingewijd in de liefde, denk je dat ik dat zo luchthartig zal vergeten?.

Fatima glimlachte naar hem. Jij zult ook binnenkort trouwen en een eigen harem stichten, dan heb je mij niet meer nodig. Maar het is lief van je dat je je om mij bekommerd. Waarom ben je naar me toegekomen vandaag? Wel', zei Omar ondeugend glimlachend, eigenlijk wilde ik je vragen mij nog een beetje meer in te wijden.

Jij hoeft niet meer ingewijd te worden stoute jongen, zei Fatima. Zeg me wat je wil, ik kan je niets weigeren dat weet je.

Lieve Fatima, jij was het die mij het grootste genot hebt leren kennen en jij zal altijd een speciaal plekje bij mij hebben. De andere vrouwen die ik ooit zal hebben, moeten zich daar maar naar schikken, anders ransel ik ze af met de zweep, zei hij gepassioneerd. Stil toch, zei Fatima. Je begrijpt toch wel dat je vader dat nooit goed zal vinden.

Ik mocht je de lessen leren maar het is verboden dat je mij blijft bezoeken als je eenmaal getrouwd zult zijn. Fatima, genoeg gepraat nu, zei Omar. Ik ga de binnenplaats afsluiten en beveel de andere vrouwen binnen te blijven zolang wij hier zijn. Omar stond op en liep naar binnen om de eunuch te zoeken. Hij instrueerde deze de dames binnen te houden omdat hij gebaad wilde worden door Fatima alleen.

Omar liep de binnenplaats weer op en sloot de grote eikenhouten deur die toegang gaf tot de binnenverblijven van de harem. Hij liep naar Fatima toe en nam haar in zijn armen. Hij beval haar zich langzaam te ontkleden.

Toen zij geheel naakt was, gooide hij haar ineens in het water en met een kreet sprong hij haar, nog gekleed, achterna. Ohh, riep Fatima, wat ben je toch een wildebras. Omar pakte Fatima stevig vast aan haar billen en trok haar naar zich toe. Zachtjes kuste hij haar borsten en beet zachtjes in haar tepels.

Fatima begon zachtjes te kreunen. Vertel me eens, zei Omar tussen de kussen door, hoe wilde mijn vader met je vrijen? Dat mag je me niet vragen, dat kan ik je toch niet vertellen! Ja, vertel het me toch maar, anders bijt ik straks een tepel eraf, zei Omar streng.

Fatima slaakte een gil en riep: Ja hou maar op wildebras, je hebt gewonnen. Je vader hield ervan als hij geheel naakt op zijn rug op bed lag, en dat ik met mijn borsten over zijn gezicht wreef en daarna hetzelfde deed met mijn poesje. Als ik daar dan heel nat van werd, likte hij het vocht uit mijn spleetje. Maar hij heeft mij nog nooit bevredigd, hij deed het alleen voor zijn eigen plezier, zei ze klagend. En omdat hij alleen maar van hele strakke kutjes houdt, stak hij zijn enorme stam in mijn achterste en dat doet heel zeer, huilde Fatima nu bijna.

Arme Fatima, zei Omar. Hoe lang is het dan wel niet geleden dat jij zelf een orgasme hebt gehad bij mijn vader?. Dat is alleen in het prille begin geweest, zei Fatima, vlak na dat hij mij ontmaagde, alweer jaren geleden. Omars handen gleden over Fatima's borsten en hij knabbelde aan haar oortjes. Hij merkte de opwinding bij Fatima en langzaam liet hij zijn handen naar beneden afzakken.

Hij pakte haar benen en dwong deze om zijn heupen. Heel voorzichtig en tergend langzaam drong hij met een vinger in Fatima's kutje, steeds dieper, en haalde zijn nu nat geworden vinger voorzichtig op en neer. Vindt je dit lekker meisje, vroeg hij. Ja, ohhhh ja, dit is heerlijk, stamelde Fatima zuchtend. Vertel mij nu maar eens wat jij nog meer lekker vindt, zei Omar, dan zal ik jou eens dienen. Ohh, dat durf ik niet Omar, zei Fatima, je maakt me heel verlegen met deze vraag.

Langzaam schoof Omar zijn vinger in en uit het vochtige kutje van Fatima en zei: Zeg het mij Fatima, zeg het mij. En Fatima hijgde ik vond het zo lekker als je vader aan mijn kutje likte, maar dat hoef jij beslist niet te doen hoor Omar. Omar tilde haar langzaam omhoog op de rand van het zwembad en legde haar behoedzaam op haar rug neer. Hij ging voor haar zitten op zijn knieën en spreidde haar benen zo wijdt als maar kon.

Heel voorzichtig opende hij met zijn vingers haar schaamlippen en kneep er zachtjes in. Fatima hijgde en kreunde en bewoog zich als een slang onder hem. Omar legde zijn handen onder Fatima's billen en boog zijn hoofd voorover. Tergend langzaam liet hij zijn tong van het begin tot het eind door het kutje van Fatima glijden en zij kreunde van genot.

Hij beet zachtjes in haar schaamlippen en proefde het sap dat uit haar spleetje vloeide. Heftig opgewonden nu, begon hij te likken en te likken. Fatima durfde bibberend tegen hem te zeggen: Omar, lik aan mijn clitje. Omar deed wat ze hem vroeg en likte nu behoedzaam zoekend aan haar clit. Ohhhhh, kreunde Fatima, wil je eraan zuigen Omar? Ineens legde hij zijn lippen om het knobbeltje heen en begon er hard op te zuigen.

Ohhhhhh, ahhhhhh, kreunde Fatima, wil je er zachtjes in bijten? Omar zette zijn tanden heel voorzichtig in het knobbeltje. Hij zoog, likte en beet, zoog likte en beet en Fatima kwam ineens explosief klaar. Terwijl haar orgasme doorvloeide, drong Omar als een stormram diep in haar. Hij bonkte en stootte en steeds dieper ging hij naar binnen.

Fatima gilde het uit. Zij voelde zich helemaal gevuld en voelde dat zij weer klaar ging komen. Omar voelde dat aankomen en trok zijn penis terug. Fatima gilde nu Meer, meer, oh God, geef hem me helemaal. Omar gaf haar alleen zijn eikel en trok weer terug om haar te plagen. Fatima begon nu te huilen en te smeken om meer en Omar stootte zijn hele penis in èèn harde stoot bij haar naar binnen.

Toen ineens, vuurwerk, sterren, ontploffingen en sidderend kwamen zij beide klaar. Fatima huilde van genot en nam Omar stevig in haar armen. Dank je wel Omar, ik zal dit nooit vergeten, stamelde zij. Even later, ineens groot kabaal in de harem. Sherazade was binnengekomen met het nieuwe meisje, en zij klapte luid in haar handen om de vrouwen bij zich te roepen. Omar haastte zich terug naar de mannenverblijven, hier had hij niets mee te maken vond hij.

Alle vrouwen renden naar Sherazade en de nieuweling om te zien hoe ze er uit zag. Rustig aan vrouwen, zei Sherazade streng. Dit is Jasmijn, ze is 15 lentes jong en zij is de nieuwe uitverkorene.

Vanavond is ze voor de sultan en we zullen haar gaan voorbereiden. Ze klapte twee maal in haar handen en riep de eunuch. Maak een bad met geurige kruiden voor haar, kleed haar uit en zet haar erin. Maak daarna de massagetafel in orde, zorg voor de oliën en breng me kleding om een keuze te maken. De eunuch knikte, tilde Jasmijn in zijn sterke armen en liep met haar weg om zijn taken te vervullen.

Is ze mooi mevrouw? Heeft ze grote borsten zoals de sultan graag ziet? Zeker ook een heel klein spleetje? En zo jong nog? Mag ik helpen om haar voor te bereiden? Ophouden jullie, stelletje sletten, krijste Sherazade. Faaz, Beth, mee jullie, de rest houdt zich koest, horen jullie mij? Faaz, een beeldschone kleine Arabische vrouw en Beth een wulpse blondine, volgden Sherazade met een brede glimlach.

Sherazade wist wel wie ze uitkoos voor het voorbereiden van de kleine Jasmijn. Deze twee vrouwen waren doorgewinterde, nymfomane lesbiennes. Lesbisch werd je vanzelf wel als je hier zo lang was opgesloten. De eunuch had ondertussen Jasmijn in een schitterende badkamer gebracht, haar van haar kleding ontdaan en haar in het bad met geurige kruiden gezet.

Met zijn armen over elkaar stond hij als een schildwacht in de hoek van de badkamer toen Sherazade en haar twee volgelingen binnenkwamen. Zo, meisje, zei Sherazade, zit je lekker? Faaz en Beth zullen je wassen en straks oliën en kleden. Werk vooral niet tegen want dan schaad je alleen jezelf maar, en hierna verliet ze de badkamer. Jasmijn werd nu toch wel nerveus door die vreemde opmerking.

En, wie was de sultan, hoe zag hij eruit? Wat zou hij van haar willen? Zo, zei Faaz, ga maar eens staan zodat we je goed kunnen wassen.

Jasmijn stond op en Beth begon met een ruw washandje de nek en rug van Jasmijn te wassen. Faaz ondertussen begon met haar benen en buik. Met langzame halen streelden ze meer dan ze wasten. Door de kruiden ging de huid van Jasmijn helemaal gloeien en tintelen en dat was een heerlijke ervaring. Ze wasten haar haren, haar gezicht en Faaz begon zachtjes haar borsten te bewerken met het ruwe washandje.

Jeetje kind, wat heb jij een enorme borsten met lekkere knoppen, zei Faaz. Je hebt zeer zeker de grootste van ons allemaal, en dat zal niet alleen de sultan behagen. Zachtjes masseerde zij door en Jasmijn voelde een sensatie door haar lichaam stromen die haar volkomen onbekend was. Telkens als Faaz haar tepels beroerden, voelde zij een tinteling door haar liezen naar haar buik trekken. Faaz, die dit in de gaten had, werd steeds roder van opwinding.

Zo, kom er maar uit kleintje, dan zullen wij je spleetje eens wassen. Jasmijn klom uit bad en Beth wees haar een massagetafel waarop zij op haar rug moest gaan liggen.

Benen wijd kind, zo ver als je kunt, zei Beth de wulpse blondine. Jasmijn voelde zich eigenlijk diep beschaamd maar ook zeer opgewonden door dit alles en spreidde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar. Beth ging voor haar staan en zocht met haar behendige vingers door de weelderige bos zwarte krulletjes naar de zachte roze, onbelaste opening. Jasmijn raakte zo vreemd opgewonden dat ze begon te kreunen. Vindt je het lekker schatje, vroeg Beth met een vreemde hese stem.

Laten we dan eens zien of je dit ook lekker vind, en ze drukte heel voorzichtig haar middelvinger bij Jasmijn naar binnen.

Niet te diep, alleen maar twee vingerkootjes om haar niet te beschadigen. Niet doen hete teef, snerpte de stem van Faaz. Als je haar beschadigd, krijg je met de zweep.

Maar Beth, die inmiddels het vocht langs haar benen voelde stromen wist nog van geen ophouden. Hou je snater Faaz, ik weet precies tot hoe ver ik kan gaan, snerpte ze terug. Ohhhh, wat ben je lekker nauw kind lief, zei Beth tegen Jasmijn.

Dat zal de sultan behagen. Jasmijn begon te hijgen en te kronkelen maar Beth trok haar vinger terug voor Jasmijn een orgasme zou krijgen. Tijd voor nog een badje, lachte Beth, een spleetbadje. Faaz reikte haar een kannetje met een tuitje aan, en Beth duwde heel voorzichtig het tuitje bij Jasmijn naar binnen.

Ook maar een heel klein stukje. Aan de sultan de eer om dit spleetje voor de eerste keer te doorboren, giechelde Beth gemeen, daarna is hij ook voor ons. Ze kantelde het kannetje een klein beetje heerlijke warme vloeistof vloeide in Jasmijns kutje. Het maakte haar draaierig van genot. Wat het was, wist ze niet maar het kriebelde opwindend en breidde zich warm uit door haar buik.

Langzaam haalde Beth het tuitje er weer uit maar het heerlijke, verlangende, tintelende gevoel bleef. Jasmijn sloot haar ogen en wenste dat deze behandeling nooit zou ophouden.

Faaz stond nu tussen haar benen en zei Jasmijn zich om te draaien en op haar handen en knieën te gaan zitten. Loom deed Jasmijn wat haar gevraagd werd. Faaz drukte Jasmijn met haar kin op de tafel zodat ze helemaal doorzakte met haar kontje brutaal omhoog gestoken.

Zachtjes streelde Faaz nu Jasmijns prachtige billen en trok ze toen voorzichtig uit elkaar. Ze streelde Jasmijns gaatje en heel voorzichtig stak zij een nieuw tuitje bij haar naar binnen.

Weer voelde Jasmijn de sensatie van warme, prikkelende vloeistof en ze had nu het gevoel of haar lichaam in brand stond van een vreemd verlangen. Ze wist het niet maar ze vond het bijzonder aangenaam wat er gebeurde. Faaz gebood haar weer op haar rug te gaan liggen en zij liep naar het hoofdeinde terwijl Beth nu weer bij het voeteneinde stond. Allebei hadden ze een kruikje welriekende olie in de handen en sprenkelden haar huid helemaal onder.

Daarna zetten zij de olie weg en begonnen Jasmijn tergend langzaam te masseren. Faaz begon bij haar nek en Beth bij haar tenen. Centimeter voor centimeter masseerden ze de olie in Jasmijns huid. Heel zachtjes en met trage bewegingen. Faaz maakte veel werk van Jasmijns borsten die zij langzaam kneedde met af en toe een kneepje in de tepels. Beth masseerde de olie in en tussen haar tenen, haar enkels, kuiten, knieën, bovenbenen en buik.

Vier handen die tegelijkertijd Jasmijns lichaam streelden, dat was iets dat zij als een ongekende sensatie ervaarde. Terwijl Faaz nog steeds aan haar borsten werkte, opende Beth haar benen weer en begon met de olie de binnenkant van haar dijen en haar kutje te bewerken. Tergend langzaam begon Beth de olie over Jasmijns schaamlippen te masseren met haar duim en wijsvinger.

Beth zou het liefst haar hele gezicht tussen Jasmijns benen gestoken hebben maar zij moest zich beheersen. Tsjonge, wat maakte dit kind haar geil. Bijna dacht Jasmijn haar verstand te verliezen van genot maar Beth zag hoe ver het was en trok zich met zeer veel tegenzin terug.

Beth zei Jasmijn zich om te keren en het ritueel begon nu met haar rug en haar billen. Zaaaaaalig vond Jasmijn het. Beth opende haar billen en begon rondom Jasmijns gaatje de olie zacht in te masseren. Jasmijn dacht dat ze flauw zou vallen van puur genot maar de behandeling was nu ten einde. Bedwelmd van genot, durfde ze te jammeren en ze zei: Ohhh, waarom stoppen jullie nu al? Nu al een geile teef hê, dat beloofd wat voor de toekomst. Ze sloeg Jasmijn een paar keer hard op haar billen en zei haar toen van de tafel af te komen en terwijl Jasmijn met een dronken gevoel op de grond stapte, voelde zij de hete vloeistof uit haar lichaam stromen.

Ze werd in grote, warme handdoeken gewikkeld en daarna werden haar nagels gelakt, ze werd opgemaakt en haar haren werden opgestoken. Voor ze werd aangekleed, kreeg ze eerst nog een speciaal drankje met een heerlijke sinaasappelsmaak te drinken. Wat Jasmijn niet wist was dat er een licht verdovend middel in zat. Ze liet zich helemaal gaan in alles wat er met haar gebeurde. Ze kreeg een fonkelend klein slipje met lovertjes aan en geen b.

In plaats daarvan werden er fonkelende trosjes aan haar tepels vastgeklipt. Ohhh, wat een heerlijk gevoel, Jasmijn gloeide van wellust. Onwillekeurig, immers een leek op sex gebied, likte zij haar lippen en streelde haar eigen borsten. Faaz had het in de gaten en gaf haar een klap op haar handen. Samen met Beth begon ze haar verder aan te kleden in een zeer sexy, doorzichtig roze gewaad.

Zo, ze was nu klaar voor de sultan, en deze zat inmiddels al te popelen van ongeduld. Hij liep als een gekooid dier door zijn vertrekken. Hij wist dat zijn nieuwe haremvrouw was gearriveerd en voorbereid maar hij had haar nog niet gezien.

Zou ze hem bevallen? Hij klapte in zijn handen en een slaaf kwam aangesneld. Is ze nou nog niet klaar, breng haar onmiddellijk hier, snauwde hij en de slaaf wist natuurlijk direct wie hij bedoelde. Hij haastte zich naar de harem en klopte op de deur. Een luikje werd geopend en de slaaf gaf het sein om Jasmijn naar de sultan te brengen. Een eneug kwam met haar aangelopen en iedereen maakte plaats om haar door te laten. Ohhhh, wat was zij mooi, ze straalde helemaal.

De sultan hoorde een klop op de deur en riep ongeduldig: En daar was ze dan, een klein wezentje in een wolk van roze sluiers. Zij rook voortreffelijk maar hij kon nog niets van haar zien. Wel zag hij een schim van de enorme borsten door de sluiers heen. Jasmijn zag vanonder haar gesluierde gezicht een walchelijke dikke man met een grote snor voor haar staan. Kom verder en vlug wat, riep de sultan. Het leek of zij nu instinctief aanvoelde wat haar te wachten stond.

Wat moest zij bij deze oude dikke, afzichtelijke man? Ze keek hulpeloos zoekend om zich heen maar de eneug stond in een hoek en ze wist dat deze haar niet zou beschermen. Kom eens een beetje dichterbij, riep de sultan, ik heb lang genoeg op je moeten wachten. Aarzelend stapte Jasmijn voetje voor voetje op de sultan af.

Kom hier voor me zitten, zei de sultan en klopte met zijn dikke hand op de vloer. Kom en kniel voor me neer zodat ik kan kijken wat er onder die sluiers zit, zei hij. Jasmijn knielde voor de sultan neer en ook al was ze zoeven dronken van wellust, nu voelde ze pure afkeer. Langzaam tilde de sultan de sluier weg voor haar gezicht en hij slaakte een diepe tevreden zucht.

Je bent werkelijk een prachtexemplaar, zei hij en hij boog zich naar voren. Ohhh nee, dacht Jasmijn, hij gaat me toch niet kussen! Maar de sultan legde zijn wanstaltige dikke lippen op haar rozenmondje en met zijn tong probeerde hij haar mondje te openen.

Jasmijn voelde walging maar was niet bij machte zich te verzetten omdat zij zich in zo'n vreemde droomtoestand bevond. Hebben de vrouwen je voorbereid sletje? Hebben ze je lekker heet voor me gemaakt? Jasmijn wist zich geen raad maar de sultan gaf zijn volgende bevel. Kom op, kleed je uit, zei hij. Moest zij zich uitkleden voor deze oude man? De sultan zag haar aarzeling en zei nu op strenge toon: Kleed je eens uit, vlug, ik heb meer dan genoeg van vrouwen met kuren.

Jasmijn stond op en begon zich gehaast uit te kleden. Ze had een ketting van wit zilver om, met de tekst Birthdayslut. Gehad van Hugo, Lies, mooi, schat…heel mooi wat vind je man ervan?

Hij vind het geil staan, Hugo heeft hem uitgelegd wat hij van me verwacht en van jan. Jan is helemaal voor, Jan kan me toch niet bevredigen, daar heeft hij nu Hugo voor. Ik ben zo gelukkig Lies, te gelukkig en nu op mijn verjaardag dit etentje. Er kwam nog 6 mannen binnen, Bulgaarse vrienden vertelde Hugo. Hugo stelde ons voor aan zijn vrienden en we werden van dichtbij bekeken door de mannen. Kijk ze hebben tongpiercings waar ik over vertelde, horny Hugo zei de grootste, ze konden niet van ons afblijvend e mannen.

Ik had al harde tepels van de grove mannen. Na het eten kwamen de Bulgaarse vrienden in aktie, ze kleedde zich uit en lieten Hanneke en mij trekken aan de forse pikken.

John en Jan keken erna, maar zeiden niks. The birthday van Hanneke, boys, Hanneke werd op tafel gelegd en werd gelikt door de mannen. Ze werd ontkleed en kreeg de pikken voor haar mond. Ze hapte naar de pikken en ze kreeg een dikke Bulgaarse lul in haar kut. Happy Birthday, happy birthday zongen de Bulgaren. Ze kreeg de dikke pikken in haar mond en kut.

Ik keek naar Hanneke, een echte pornokont heeft ze die slet. De Bulgaren zette haar op tafel met haar kont omhoog. Ze neukte haar op tafel voor de ogen van haar man Jan. Kijk jan, zo kan ze geneukt worden, hoorde ik Hugo zeggen.

Dat was de heel bedoeling onze mannen laten wennen aan sex met hun vrouw in ene ongedwongen sfeer.. Hanneke kan en wil alles, nu nog in haar kontje. Let op zei Hugo. Hij pakte vaseline en smeerde haar aars in. Ze kreeg de duim van de man die haar neukte in haar kont geduwd. De man pakte door en drukte zijn dikke pik in haar kontje, zo willen we dat zien mannen. Op je verjaardag in kut, mond en kont geneukt.

Hanneke gefeliciteerd schreeuwde Hugo. Hanneke werd op tafel door 3 mannen geneukt in alle drie haar holes. Ik werd ondertussen ook betast door de andere Bulgaren, mooi, nice, nice zeiden ze. Ik zoende met beide mannen en liet me betasten door de mannen.

Ik werd al snel naast Hanneke op de grote tafel gezet. Ik moest ook met mijn kont omhoog, en ik werd op de zelfde manier door de mannen genomen, eerst 2, maar al snle alle 6 kreeg in om en om in mijn kontje. Ook Hanneke kreeg de pikken te verwerken, we werden op tafel gesandwicht en onze mannen keken er naar.

Ik zoende Hanneke, we werden allebei door twee pikken geneukt op dat moment. We tongde en kregen alweer een pik in onze mond geduwd, we likte beide aan de dikke pik en hij kwam klaar. Het sperma spoot over zone likkende tongen en gezicht, de volgende spoot ook zijn zaad over ons gezicht, ik likte Hanneke schoon en andersom.

De mannen leven ons neuken op tafel, Hugo filmde en ik zag dat hij ook onze mannen filmde. Zo geil zei hij later, screw my wife. We werden meegenomen naar de bank, ook daar werden we weer gesandwicht en moesten we pijpen, lang pijpen, de mannen die klaar waren gekomen moesten we weer stijf pijpen. Dat lukte heel goed de mannen bleken potente motherfuckers, later bleek dat ze al 2 maanden geen wijf hadden geneuk, omdat ze op een booreiland werken.

Ik vond het zo geil geneukt te woorden terwijl mijn man zit te kijken en Hanneke was helemaal los, op haar verjaardag 6 pikken in haar lichaam, terwijl haar man keek. Ik zoende Hanneke en streelde haar, ik kreeg meteen weer ene pik in mijn mond geduwd en ik keek recht in het gezicht van mijn John, ik pijpte de man gewoon verder en kreeg direct weer een andere aangeboden, ik had twee pikken in mijn handen en pijpte ze om en om.

Ik werd als een echte slet gebruikt voor de ogen van mijn man. DE mannen kwamen weer klaar en na dat Hanneke de laatste had leeg gepijpt werden we door Hugo geroepen. Zo dames dit was het voor vandaag. Ik vond jullie geweldig, die tongpiercings werden goed op de pikken. Bij het zien van je tongpiercing krijgen ze spontaan een stijve, merkte je dat?

Hanneke meteen, ja Hugo, ik had ze zo stijf, ik ben gelukkig, een mooiere verjaardag heb ik niet gehad, en dat op mijn 35e verjaardag. Ze gaf mij een tongzoen, bedankt Lies, voor je geile cadeau. Ik keek naar Hugo, ja deze verjaardag heeft ze van jou gekregen Lies, een mooie herinnering voor later.

We reden samen weg, Hanneke met Jan en ik met John mijn man. Hij keek me aan, dit gaat te ver Lies, je bent gewoon ene hoer van Hugo zie je dat niet? Ne, ik ben zijn slavin en dit was voor Hanneke John.

Ik zie dat niet zo, je moet je schikken voor de meester, dat is alles. John zei niks meer. Na het wekeend kreeg ik een SMS van Hugo. Lies ik heb je nodig, Isabelle haar man moet je ophalen van huis. En kom dan naar de bioscoop!! Ik deed wat hij vroeg, Ik kende haar man wel, een klein dik mannetje van 50 jaar. Ik begreep ook wel, waarom Isabelle iets anders zocht…alleen zij is zo degelijk en grove sex past niet bij haar.

Grove sex kan alleen bij Hugo, ze is te tenger. Ik kwam er snel achter waarom Hugo Isabelle had, grote pikken in een tenger lichaam is een supergeil gezicht voor de camera. Hij stond al voor de deur te wachten, ze had hem goed afgericht, hoi ik ben Frans.

Hoi ik met Lies. We gaan naar een bioscoop in Hulst Frans, daar word je vrouw voorgesteld aan de plaatselijke bezoekers. Ok, is Hugo ook van de partij? Ja, Hugo heeft het geregeld Frans, onder de hoede van Hugo komt je vrouw meerdere keren per week schreeuwend klaar!

Ik keek naar hem, ja ik weet het Lies. Hugo heeft me filmpjes gemaild van Isabelle, tijdens het klaarkomen en dat ze vastgenageld zat aan kettingen met allemaal naakte mannen om haar heen. Ik schrok daar heel erg van, maar Hugo zegt dat Isabelle het zelf wil. Nu ga ik het zien volgens Hugo, ja Frans je gaat het zien, hoe je eigen vrouw genageld wordt aan dikke pikken.

Ja, dikke pikken gaat ze krijgen Frans onder jou ogen gaat je vrouw geneukt worden door een aantal schoften in de bioscoop. Dat geloof ik niet? We liepen naar de kassa en kregen vrij kaartjes, waar Isabelle op stond met 2 pikken in haar mond.

Frans keek erna en herkende zijn vrouw. In de zaal een dikke porno film, gangbang en vooraan Isabelle en Hugo. Ik zag ene zucht van verlichting op het gezicht van Frans, toen hij zijn vrouw gekleed naast Hugo zag zitten. Hugo stond op en liet Frans naast zijn vrouw zitten. Hugo zoende mij op mijn mond en fluisterde, de dikste pikken krijgt Isabelle Lies.

Zorg dat ze niet kan bewegen van de pikken de slet. Ze staan achter dit doek de mannen, haal ze op. Ik zag onze Bulgaren achter het doek staan en een paar oudere mannen. Helemaal naakt nam ik ze mee naar de bioscoop en liet ze voor Isabelle stil staan. Kijk Isabelle deze heren gaan jou en mij neukend voor de ogen van je man. Geniet ervan en slikken, vergeet niet te slikken, hoertje.

Hugo stond intimiderend voor Frans, voor het geval dat hij moeilijk ging doen. Frans geniet van je vrouw jongen, zei Hugo vals. De mannen vielen haar aan, kleedde haar uit en ze kreeg wel 5 pikken in haar mond geduwd, ze wilde allemaal hun pik het lekkere dingetje steken. Ik pijpte de anderen, maar bleef dicht bij Isabelle. Spuitende pikken wilde ik namelijk in haar mond stoppen, ze moest zoveel mogelijk sperma binnen krijgen was de opdracht van Hugo.

Sperma, Lies, sperma slikkende wijven, dat wil ik zien stond er in mijn SMS. Nou ik was al aardig ingewijd de laatste tijd, nu kleine Isabelle nog.. Isabelle had gene problemen met grote spuitende pikken,z e hapte naar lucht om geen sperma te missen. De eerste mannen spoten haar helemaal onder, veeg het sperma in haar mond mannen, snauwde ik.

Ze deed met haar vinger de restjes in haar mond, Wat ene geile donders Hugo hoorde ik een oude man zeggen. Je bent echt goed Hugo, hoe krijg je het toch voor elkaar. Isabelle werd ondertussen geneukt door 3 man, gesandwitcht en twee pikken voor haar pijpmond. Wisselen hoorde ik Hugo zeggen, ze kreeg drie nieuwe pikken, nog groter en haar gaten werden helemaal gevuld met pikvlees. Vooral haar kontgaatje puilde uit, ik keek precies naar het kontje van Isabelle. Een heerlijk klein reetje.

Ze had twee dikke pikken in kut en kont, de mannen ramde hun pik diep in haar gaatjes. Ze keek naar haar man Frans, met haar geile kop. Ze had het volgens mij niet eens door, ze keek scheel van geilheid, het sletje.