Geille meisjes moeders natte kut

geille meisjes moeders natte kut

Ik ging naar beneden en zag daar mijn moeder staan. Een middelbare vrouw van 43 jaar die er mocht wezen wist ik allang. Ik ging aan tafel zitten en ineens voel ik twee handen op mijn buik. Mmm ha die pa" zei ik.

Zijn aanraking vind ik nog steeds prettig "Alles goed meisje"vroeg mijn pa'Jahoor alles kits achter de rits" hihihi Meisje toch wat zeg je nou vroeg papa. Nadat wij gegeten hadden en ik mijn moeder had geholpen met de afwas, ging ik naar mijn kamer toe. Mijn vader was die avond weg voor een vergadering en ik weet dat mama altijd in slaap kukelt voor de televisie.

Zodra ik op mijn kamer was deed ik de deur op slot en verwisselde mijn kleding voor mijn nachtjapon. Ik deed geen slipje aan. Mmmm ik begon al geil te worden bij de gedachte wat ik ging doen mmm. Ik haalde de tegel weg en pakte daar de seksboekjes van mam of papa Hiihi ik wist het niet van wie het eigelijk was. In mijn onderbuik begon het nu echt te kriebelen mmm Ik ging op mijn bed liggen en sloeg het seksboekje open. Ik zag een lekker geil hoertje met een vibrator.

Het waren haarscherpe foto's Ze deed de vibrator in haar kutje. Ik pakte vervolgens mijn vibrator en plaatste het tegen mijn lipjes. Hup nog een standje hoger. Ik zei" oh kom mama lik mij poesje" lik je kleine geile meisje"mmm ze heeft het nodig. Jezus wat ben ik geil. Opeens hoor ik en stem roepen" He ,jij daar ga je slapen,morgen moet je vroeg op om het gras te maaien bij Ineke.

Ik was op het hoogtepunt dus ik zei "Jaaaaaaaaaahhhhhhhh. Nou,nou zei die stem niet zo overdrijven hoor. De vibrator zoemde nog steeds zachtjes in mijn kutje mmmmm.

Ik heb een soppende kut ,dacht ik bij mijzelf. De slaap wilde die avond makkelijk vatten. De volgende dag was ik weer vroeg wakker.

Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten. Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen? Ik had en mooi wit topje aan en een badslip. Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden. Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang. Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak.

Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen. Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar.

Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik. Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel.

Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit. Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt. Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg. Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok. Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen.

Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij. Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi. Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken.

Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond. Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen. Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam.

Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen.

Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm. En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door. Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door. Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar. Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke. Het was even een gedoe. Ineke moest van mij af en ik moest onder haar door schuiven en mijzelf er bovenop zien te krijgen.

Mnn dat op zich was al lekker. Wij zaten allebei te giechelen als jonge meisjes Hihih. Na veel gesteun en gepuf waren wij in positie. Ik ging met mijn kleine tongentje bij haar naar binnen en draaide wat met mijn tong, eens kijken of Ineke dat lekker vond.

Nou dat hoefde ik niet te vragen mmmm”zei Ineke ga door lik mijn geile natte kut jahjahjah. Ineke begon nu te kreunen en te steunen. Toen ik hoorde dat Ineke mij een geile slet noemde voelde ik mij lekker hoerig. Dat zei ik dan ook “He Ineke jouw kut smaakt lekker die geile sappen die er uitkomen en die urine smaak mmm. Hij liet zich voorzichtig op Sonja zakken om nog even na te genieten van het krampen van haar kutje.

Ik voelde je hete zaad goed toen je in me spoot” zuchtte het meisje. Jos kuste het jonge meisje op haar mond en onmiddellijk begonnen hun tongen opnieuw een lekker geil tongduel. Janet speelde nog steeds liefdevol met zijn zak en de opengapende lipjes van haar dochter. Ze snoof luid de geile lucht tussen hun benen op toen de verslappende lul langzaam uit Sonja’s grotje gleed.

Janet pakte tissues van het nachtkastje en veegde eerst zijn lul schoon en daarna het gapende poesje en de onderbuik van haar dochter. Jos vlijde zich naast Sonja neer, nam haar in zijn armen en gaf haar een innige kus. Sonja greep zijn slappe pik en begon er liefdevol mee te spelen.

Jos genoot van het tedere gesjor aan zijn slappe piemel en hoorde Janet rommelen in de badkamer. Hij streelde de kleine harde borstjes van Sonja en merkte dat de tepels zich weer oprichtten. Ze lag lekker tegen hem aan te schurken. Precies hetzelfde gebeurt als mama en ik met elkaar spelen en zij dan eens even mijn tieten aanraakt is dat genoeg om me weer geil te maken”. Toen hoorde ik dat mama, als ze met papa in bed lag altijd kreetjes slaakte als ze pas in bed lagen.

Dat gebeurde ook wel als ik ’s morgens tv zat te kijken. Toen heb ik haar ernaar gevraagd en toen heeft ze me uitgelegd dat het gebeurde als ze geneukt werd en dat het altijd erg fijn was om te doen”.

Jos is natuurlijk een en al oor en terwijl hij naar de uitleg van Sonja luistert, komt Janet weer binnen. Ze heeft twee handdoeken bij zich en hiermee installeert ze zich op de rand van het bed.

Vervolgens legt ze een handdoek op zijn onderbuik en de tweede op het onderlijf van haar dochter. De handdoeken zijn nat gemaakt in heet water en het voelt heerlijk aan om door haar ervaren handen met de vochtige warme handdoek gewassen te worden. Janet besteed uitgebreid aandacht aan zijn pik en zak en er blijft enkel spoortje van de coïtus met haar en Sonja achter.

Dan is Sonja aan de beurt en Janet reinigt het jonge vrouwtje met veel enthousiasme en prijst haar omdat ze zo lekker met Jos heeft geneukt. Als ze de handdoek, waarmee ze zijn piemel schoongemaakt heeft op de grond heeft gegooid mengt ze zich in het gesprek dat Sonja met Jos was begonnen. Hij dacht even na. Misschien wist je het niet. Jos knikte en Sonja zat er met een stil heimelijk lachje bij.

Het resultaat is dat wij met ons gezin neuken totdat we er bij neervallen. Ja, Irene en Sonja doen tegenwoordig regelmatig mee. Er ontstond een stilte.

Janet zuchtte diep, hetgeen ze gehoord heeft, heeft haar geilheid alleen maar aangewakkerd. Haar ervaren hand sloot zich nog steeds om de slappe piemel van Jos en samen met haar dochter streelt ze hem nog half in gedachten.

Hun blik van verstandhouding is voldoende om hen te doen zwijgen over het feit dat het meisje ook door haar vader is geneukt. Voorlopig willen ze dit nog voor zichzelf houden. Janet zuchtte nog eens diep en kneep stevig in zijn pik. Door haar vakkundige kneden kwam er zelfs weer leven in. Kennelijk hebben de bekentenissen en de strelingen van moeder en dochter een geile invloed op hem. Aarzelend geeft hij Sonja een lieve tongzoen.

Ze was nog niet geheel af van de spanning die het gesprekje bij haar heeft veroorzaakt. Toen hij hijgend de geile tongzoen met Janet verbrak, zag hij dat Sonja tussen de wijd gespreide dijen van haar mams had plaatsgenomen en dat ze met korte snelle likjes de bolle vrucht bewerkte.

Jos keek genietend naar de cunnilingus van het jonge meisje en speelde ondertussen met de harde, dikke, bijna paarse knoppen van haar moeder. Ondertussen was Janet overgegaan tot het betere rukwerk aan zijn pik, die daardoor verrassend snel stijver begint te worden.

Ook het telkens verschijnen en weer verdwijnen van de paarse eikel werkt mee aan de opbouw van zijn terugkerende lusten. Zijn hoofd komt in botsing die van Sonja als ze allebei tegelijk proberen om hun tongen tussen de dik opgezwollen schaamlippen van Janet te persen. De kut is al helemaal kliedernat van het likken door Sonja en haar klit steekt prominent tussen haar schaamlippen uit. Jos neemt het klitje tussen zijn lippen en zuigt er heftig op hetgeen aan Janet een hevige kreun ontlokt, waarbij ze zijn hoofd tussen haar dijen klemt.

Als hij even later met zijn spitse tongpunt tikken de harde clitoris raakt kreunt ze opnieuw en duwt ze met beide handen zijn gezicht diep in haar kruis. Janet had zijn pik niet met rust gelaten en het gevolg is dat er af en toe vier handen aan zijn lul en zak zitten te wriemelen en dat komt zijn geilheid meer dan tegemoet zodat hij de dames zelfs tot enige kalmte moet manen als Janet tenminste zijn stijve lul nog in haar kut wil hebben.

Natuurlijk wil ze dat en als hij tussen haar wulpse dijen plaatsneemt richt ze zelf de dik en paars opgezwollen eikel van zijn bijna twintig centimeter lul op haar openstaande doos. Opgewonden duwt hij zijn hete harde lul tussen de dikke kutlippen van Janet, wier neukgang verrassend nauw is en dus geniet hij van de druk op zijn eikel als die zich borend een weg naar binnen zoekt.

Enkele tellen later sleurde hij zijn pik onverbiddelijk weer uit haar lijf om hem na enkele seconden opnieuw bij haar naar binnen te persen. Sonja bewerkte ondertussen de harde nippels van haar moeder door luid smakkend op de dikke tepels te zuigen. Jos stootte nog een paar keer diep in Janet door en de hete vrouw klemde in extase haar benen om zijn heupen en sloeg haar armen stevig om zijn nek. Door deze abrupte bewegingen kwam Sonja’s hoofd in de verdrukking komt tussen hun lijven.

Hij richtte zich op zijn armen omhoog om ruimte voor haar te creëren. Janet haalde kreunend los van zijn nek en duwt tegelijkertijd haar heupen zo ver omhoog, dat ze zijn onderlijf van het bed tilt.

Graag gaf de man gehoor aan dit verzoek en neukte haar met stevige harde stoten. Janet steunde en kreunde aan een stuk door en kermde dat ze nog harder genaaid moest worden omdat haar kut erom vroeg. Hij kon het bijna niet meer houden en voelde dat zijn zaad alweer gereed was om gelanceerd te worden. Sonja was naast haar moeder gaan liggen en het lieve tienertje opende haar benen en begon zichzelf opnieuw te strelen.

Het meisje lag heerlijk met twee vingertjes in haar lustgrotje te boren en stootte met haar heupen tegen haar vingers in. Ook liet ze duidelijk zien dat ze best ervaring had met het bewerken van haar klitje, want die werd bij elke stoot van haar vingers evenredig verwend door haar strelende duim. Janet draaide haar hoofd bij zodat ze kon meegenieten met haar dochter die ongecontroleerde kreten lag te slaken. Vanwege de vingerpartij van Sonja bewogen Janet en Jos zich nauwelijks. Ze vonden het een heerlijk geil gezicht zoals het meisje zichzelf lag te masturberen.

Genietend van haar ploegende vingers kijkt ze Jos met een heerlijke geile verleidelijke blik recht aan. De blonde vrouw ging snel dwars op het waterbed zitten en duwde haar kontje al uitdagend in zijn richting.

Ook Sonja ging in dezelfde houding zitten als haar moeder en ze ziet dat de geile man zijn harde dikke lul tegen haar openstaande vrucht drukte om die dan met een harde stoot tot aan zijn klotsende zak in Janet’s neukkanaal te rammen. Hierdoor aangemoedigd stootte hij nog een keer of vier zo bij haar binnen, waarna hij haar onverbiddelijk verliet om achter het mooie gladde strakke kontje van haar tienerdochter plaats te nemen. Hij pakte haar liefdevol bij haar heupen en streek met zijn harde, druipende eikel door de gleuf naar beneden en langzaam manoeuvreerde hij de top tussen de wijkende lipjes en drukte zijn heupen met enige kracht voorwaarts.

De wanden van het jonge poesje weken en hij drukte door totdat zijn lul geheel in haar zit. Onmiddellijk trok hij zich terug en stootte opnieuw, vloeiend, toe. Hij ramde lekker in en uit haar strakke vagina om daarna weer naar haar moeder terug te keren in wiens geile natte kut zijn paal met gemak en enige vaart weer tot aan de balzak verdween.

Janet lag te kreunen en te steunen en vervolgens ging hij weer terug naar Sonja. Het jonge grietje duwde haar heupen en billen hartstochtelijk achteruit om maar zoveel mogelijk lengte van zijn dikke lul te voelen. Ondertussen waren moeder en dochter ook heerlijk met elkaar te rotzooien. Ze zoenden elkaar onstuimig en Sonja betastte haar moeders schommelende borsten terwijl ze met haar andere hand zichzelf in balans hield om zijn stoten op te vangen. Janet tastte het strakke buikje van haar dochter af en zodra zijn dikke lul weer voor haar eigen poortje kwam gleed haar hand tussen de dijen van haar dochter, die vervolgens heftig kreunde.

De lul van Jos zat weer tot aan de wortel in de strakke kut van Janet begraven zodat zijn eikel tegen haar baarmoeder stootte. Hij gaf een extra harde en diepe stoot en trok met beide handen haar heupen naar zich toe.

Hij genoot van Janet’s knijpende schede om zijn lul en even later trok hij zich, onder haar luid protest, terug uit haar trekkende kutje. Opnieuw ging hij achter het lekkere strakke kontje van haar dochter zitten en toen hij zijn lul langzaam naar binnen drukte voelde hij dat Janet het bolle kutje van het jonge meisje kneedde.

...

Gedwongen klaarkomen gratis sex in ede
geille meisjes moeders natte kut

Ik ging naar beneden en zag daar mijn moeder staan. Een middelbare vrouw van 43 jaar die er mocht wezen wist ik allang. Ik ging aan tafel zitten en ineens voel ik twee handen op mijn buik.

Mmm ha die pa" zei ik. Zijn aanraking vind ik nog steeds prettig "Alles goed meisje"vroeg mijn pa'Jahoor alles kits achter de rits" hihihi Meisje toch wat zeg je nou vroeg papa. Nadat wij gegeten hadden en ik mijn moeder had geholpen met de afwas, ging ik naar mijn kamer toe. Mijn vader was die avond weg voor een vergadering en ik weet dat mama altijd in slaap kukelt voor de televisie. Zodra ik op mijn kamer was deed ik de deur op slot en verwisselde mijn kleding voor mijn nachtjapon.

Ik deed geen slipje aan. Mmmm ik begon al geil te worden bij de gedachte wat ik ging doen mmm. Ik haalde de tegel weg en pakte daar de seksboekjes van mam of papa Hiihi ik wist het niet van wie het eigelijk was.

In mijn onderbuik begon het nu echt te kriebelen mmm Ik ging op mijn bed liggen en sloeg het seksboekje open. Ik zag een lekker geil hoertje met een vibrator. Het waren haarscherpe foto's Ze deed de vibrator in haar kutje. Ik pakte vervolgens mijn vibrator en plaatste het tegen mijn lipjes. Hup nog een standje hoger. Ik zei" oh kom mama lik mij poesje" lik je kleine geile meisje"mmm ze heeft het nodig.

Jezus wat ben ik geil. Opeens hoor ik en stem roepen" He ,jij daar ga je slapen,morgen moet je vroeg op om het gras te maaien bij Ineke. Ik was op het hoogtepunt dus ik zei "Jaaaaaaaaaahhhhhhhh. Nou,nou zei die stem niet zo overdrijven hoor. De vibrator zoemde nog steeds zachtjes in mijn kutje mmmmm. Ik heb een soppende kut ,dacht ik bij mijzelf. De slaap wilde die avond makkelijk vatten. De volgende dag was ik weer vroeg wakker. Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten.

Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen? Ik had en mooi wit topje aan en een badslip. Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden.

Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang. Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak. Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen. Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar. Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik.

Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel. Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit. Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt. Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg. Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok. Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen.

Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij. Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi.

Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken. Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond. Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen. Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam.

Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen. Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm. En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door.

Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door. Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar. Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke. Het was even een gedoe. Ineke moest van mij af en ik moest onder haar door schuiven en mijzelf er bovenop zien te krijgen.

Mnn dat op zich was al lekker. Wij zaten allebei te giechelen als jonge meisjes Hihih. Na veel gesteun en gepuf waren wij in positie. Ik ging met mijn kleine tongentje bij haar naar binnen en draaide wat met mijn tong, eens kijken of Ineke dat lekker vond. Nou dat hoefde ik niet te vragen mmmm”zei Ineke ga door lik mijn geile natte kut jahjahjah. Ineke begon nu te kreunen en te steunen. Toen ik hoorde dat Ineke mij een geile slet noemde voelde ik mij lekker hoerig.

Dat zei ik dan ook “He Ineke jouw kut smaakt lekker die geile sappen die er uitkomen en die urine smaak mmm. Hij liet zich voorzichtig op Sonja zakken om nog even na te genieten van het krampen van haar kutje.

Ik voelde je hete zaad goed toen je in me spoot” zuchtte het meisje. Jos kuste het jonge meisje op haar mond en onmiddellijk begonnen hun tongen opnieuw een lekker geil tongduel. Janet speelde nog steeds liefdevol met zijn zak en de opengapende lipjes van haar dochter. Ze snoof luid de geile lucht tussen hun benen op toen de verslappende lul langzaam uit Sonja’s grotje gleed. Janet pakte tissues van het nachtkastje en veegde eerst zijn lul schoon en daarna het gapende poesje en de onderbuik van haar dochter.

Jos vlijde zich naast Sonja neer, nam haar in zijn armen en gaf haar een innige kus. Sonja greep zijn slappe pik en begon er liefdevol mee te spelen. Jos genoot van het tedere gesjor aan zijn slappe piemel en hoorde Janet rommelen in de badkamer. Hij streelde de kleine harde borstjes van Sonja en merkte dat de tepels zich weer oprichtten. Ze lag lekker tegen hem aan te schurken. Precies hetzelfde gebeurt als mama en ik met elkaar spelen en zij dan eens even mijn tieten aanraakt is dat genoeg om me weer geil te maken”.

Toen hoorde ik dat mama, als ze met papa in bed lag altijd kreetjes slaakte als ze pas in bed lagen. Dat gebeurde ook wel als ik ’s morgens tv zat te kijken. Toen heb ik haar ernaar gevraagd en toen heeft ze me uitgelegd dat het gebeurde als ze geneukt werd en dat het altijd erg fijn was om te doen”. Jos is natuurlijk een en al oor en terwijl hij naar de uitleg van Sonja luistert, komt Janet weer binnen.

Ze heeft twee handdoeken bij zich en hiermee installeert ze zich op de rand van het bed. Vervolgens legt ze een handdoek op zijn onderbuik en de tweede op het onderlijf van haar dochter. De handdoeken zijn nat gemaakt in heet water en het voelt heerlijk aan om door haar ervaren handen met de vochtige warme handdoek gewassen te worden.

Janet besteed uitgebreid aandacht aan zijn pik en zak en er blijft enkel spoortje van de coïtus met haar en Sonja achter. Dan is Sonja aan de beurt en Janet reinigt het jonge vrouwtje met veel enthousiasme en prijst haar omdat ze zo lekker met Jos heeft geneukt.

Als ze de handdoek, waarmee ze zijn piemel schoongemaakt heeft op de grond heeft gegooid mengt ze zich in het gesprek dat Sonja met Jos was begonnen. Hij dacht even na. Misschien wist je het niet. Jos knikte en Sonja zat er met een stil heimelijk lachje bij. Het resultaat is dat wij met ons gezin neuken totdat we er bij neervallen. Ja, Irene en Sonja doen tegenwoordig regelmatig mee.

Er ontstond een stilte. Janet zuchtte diep, hetgeen ze gehoord heeft, heeft haar geilheid alleen maar aangewakkerd. Haar ervaren hand sloot zich nog steeds om de slappe piemel van Jos en samen met haar dochter streelt ze hem nog half in gedachten. Hun blik van verstandhouding is voldoende om hen te doen zwijgen over het feit dat het meisje ook door haar vader is geneukt.

Voorlopig willen ze dit nog voor zichzelf houden. Janet zuchtte nog eens diep en kneep stevig in zijn pik. Door haar vakkundige kneden kwam er zelfs weer leven in. Kennelijk hebben de bekentenissen en de strelingen van moeder en dochter een geile invloed op hem.

Aarzelend geeft hij Sonja een lieve tongzoen. Ze was nog niet geheel af van de spanning die het gesprekje bij haar heeft veroorzaakt. Toen hij hijgend de geile tongzoen met Janet verbrak, zag hij dat Sonja tussen de wijd gespreide dijen van haar mams had plaatsgenomen en dat ze met korte snelle likjes de bolle vrucht bewerkte. Jos keek genietend naar de cunnilingus van het jonge meisje en speelde ondertussen met de harde, dikke, bijna paarse knoppen van haar moeder.

Ondertussen was Janet overgegaan tot het betere rukwerk aan zijn pik, die daardoor verrassend snel stijver begint te worden. Ook het telkens verschijnen en weer verdwijnen van de paarse eikel werkt mee aan de opbouw van zijn terugkerende lusten.

Zijn hoofd komt in botsing die van Sonja als ze allebei tegelijk proberen om hun tongen tussen de dik opgezwollen schaamlippen van Janet te persen. De kut is al helemaal kliedernat van het likken door Sonja en haar klit steekt prominent tussen haar schaamlippen uit. Jos neemt het klitje tussen zijn lippen en zuigt er heftig op hetgeen aan Janet een hevige kreun ontlokt, waarbij ze zijn hoofd tussen haar dijen klemt. Als hij even later met zijn spitse tongpunt tikken de harde clitoris raakt kreunt ze opnieuw en duwt ze met beide handen zijn gezicht diep in haar kruis.

Janet had zijn pik niet met rust gelaten en het gevolg is dat er af en toe vier handen aan zijn lul en zak zitten te wriemelen en dat komt zijn geilheid meer dan tegemoet zodat hij de dames zelfs tot enige kalmte moet manen als Janet tenminste zijn stijve lul nog in haar kut wil hebben.

Natuurlijk wil ze dat en als hij tussen haar wulpse dijen plaatsneemt richt ze zelf de dik en paars opgezwollen eikel van zijn bijna twintig centimeter lul op haar openstaande doos. Opgewonden duwt hij zijn hete harde lul tussen de dikke kutlippen van Janet, wier neukgang verrassend nauw is en dus geniet hij van de druk op zijn eikel als die zich borend een weg naar binnen zoekt.

Enkele tellen later sleurde hij zijn pik onverbiddelijk weer uit haar lijf om hem na enkele seconden opnieuw bij haar naar binnen te persen. Sonja bewerkte ondertussen de harde nippels van haar moeder door luid smakkend op de dikke tepels te zuigen. Jos stootte nog een paar keer diep in Janet door en de hete vrouw klemde in extase haar benen om zijn heupen en sloeg haar armen stevig om zijn nek. Door deze abrupte bewegingen kwam Sonja’s hoofd in de verdrukking komt tussen hun lijven.

Hij richtte zich op zijn armen omhoog om ruimte voor haar te creëren. Janet haalde kreunend los van zijn nek en duwt tegelijkertijd haar heupen zo ver omhoog, dat ze zijn onderlijf van het bed tilt.

Graag gaf de man gehoor aan dit verzoek en neukte haar met stevige harde stoten. Janet steunde en kreunde aan een stuk door en kermde dat ze nog harder genaaid moest worden omdat haar kut erom vroeg. Hij kon het bijna niet meer houden en voelde dat zijn zaad alweer gereed was om gelanceerd te worden. Sonja was naast haar moeder gaan liggen en het lieve tienertje opende haar benen en begon zichzelf opnieuw te strelen.

Het meisje lag heerlijk met twee vingertjes in haar lustgrotje te boren en stootte met haar heupen tegen haar vingers in. Ook liet ze duidelijk zien dat ze best ervaring had met het bewerken van haar klitje, want die werd bij elke stoot van haar vingers evenredig verwend door haar strelende duim.

Janet draaide haar hoofd bij zodat ze kon meegenieten met haar dochter die ongecontroleerde kreten lag te slaken. Vanwege de vingerpartij van Sonja bewogen Janet en Jos zich nauwelijks. Ze vonden het een heerlijk geil gezicht zoals het meisje zichzelf lag te masturberen.

Genietend van haar ploegende vingers kijkt ze Jos met een heerlijke geile verleidelijke blik recht aan. De blonde vrouw ging snel dwars op het waterbed zitten en duwde haar kontje al uitdagend in zijn richting. Ook Sonja ging in dezelfde houding zitten als haar moeder en ze ziet dat de geile man zijn harde dikke lul tegen haar openstaande vrucht drukte om die dan met een harde stoot tot aan zijn klotsende zak in Janet’s neukkanaal te rammen.

Hierdoor aangemoedigd stootte hij nog een keer of vier zo bij haar binnen, waarna hij haar onverbiddelijk verliet om achter het mooie gladde strakke kontje van haar tienerdochter plaats te nemen. Hij pakte haar liefdevol bij haar heupen en streek met zijn harde, druipende eikel door de gleuf naar beneden en langzaam manoeuvreerde hij de top tussen de wijkende lipjes en drukte zijn heupen met enige kracht voorwaarts.

De wanden van het jonge poesje weken en hij drukte door totdat zijn lul geheel in haar zit. Onmiddellijk trok hij zich terug en stootte opnieuw, vloeiend, toe. Hij ramde lekker in en uit haar strakke vagina om daarna weer naar haar moeder terug te keren in wiens geile natte kut zijn paal met gemak en enige vaart weer tot aan de balzak verdween. Janet lag te kreunen en te steunen en vervolgens ging hij weer terug naar Sonja. Het jonge grietje duwde haar heupen en billen hartstochtelijk achteruit om maar zoveel mogelijk lengte van zijn dikke lul te voelen.

Ondertussen waren moeder en dochter ook heerlijk met elkaar te rotzooien. Ze zoenden elkaar onstuimig en Sonja betastte haar moeders schommelende borsten terwijl ze met haar andere hand zichzelf in balans hield om zijn stoten op te vangen. Janet tastte het strakke buikje van haar dochter af en zodra zijn dikke lul weer voor haar eigen poortje kwam gleed haar hand tussen de dijen van haar dochter, die vervolgens heftig kreunde.

De lul van Jos zat weer tot aan de wortel in de strakke kut van Janet begraven zodat zijn eikel tegen haar baarmoeder stootte. Hij gaf een extra harde en diepe stoot en trok met beide handen haar heupen naar zich toe. Hij genoot van Janet’s knijpende schede om zijn lul en even later trok hij zich, onder haar luid protest, terug uit haar trekkende kutje.

Opnieuw ging hij achter het lekkere strakke kontje van haar dochter zitten en toen hij zijn lul langzaam naar binnen drukte voelde hij dat Janet het bolle kutje van het jonge meisje kneedde.

...
Stel zoekt vrouw voor trio strapon vrouwen

  • Jos knikte en Sonja zat er met een stil heimelijk lachje bij.
  • Escort ontvangt kijken
  • Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Hij stapte naar Janet toe en sloeg zijn armen om haar heen en drukte een kus op haar neus. Gratis Seks Videos
  • Geille meisjes moeders natte kut
  • LUL LIKKEN ONDEUGENDE

Maken te klein kutje


Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten. Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen? Ik had en mooi wit topje aan en een badslip.

Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden. Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang.

Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak. Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen. Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar.

Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik. Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel. Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit.

Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt. Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg.

Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok. Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen. Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij.

Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi. Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken.

Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond. Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen. Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam.

Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen.

Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm. En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door. Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door. Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar.

Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke. Het was even een gedoe. Ineke moest van mij af en ik moest onder haar door schuiven en mijzelf er bovenop zien te krijgen.

Mnn dat op zich was al lekker. Wij zaten allebei te giechelen als jonge meisjes Hihih. Na veel gesteun en gepuf waren wij in positie. Ik ging met mijn kleine tongentje bij haar naar binnen en draaide wat met mijn tong, eens kijken of Ineke dat lekker vond.

Nou dat hoefde ik niet te vragen mmmm”zei Ineke ga door lik mijn geile natte kut jahjahjah. Ineke begon nu te kreunen en te steunen. Toen ik hoorde dat Ineke mij een geile slet noemde voelde ik mij lekker hoerig.

Dat zei ik dan ook “He Ineke jouw kut smaakt lekker die geile sappen die er uitkomen en die urine smaak mmm. Op een gegeven moment zei Ineke: Na weer een hoop gedraai en gelach en gesteun lag Ineke met haar tong voor mijn gleufje. Aangezien die pijnsensatie zo lekker was zei ik uitdagend. Ik vergat nu de omgeving en begon nu te roepen “Jahhh mama lik je kleine meisje, lik haar kutje mmm ga door mam “niet stoppen. Ineke was even verbaasd en stopte even en keek naar mij. Onze blikken kruisten elkaar en die zeiden: Het geile sap droop nu werkelijk uit mijn kutje de gedachte alleen al dat mijn moeder mij ging likken maakte mij gek.

Mijn lang verwachte fantasie stond op het punt van uit komen mm “Ja mam lik je meisje hier heb jij ook opgewacht hè riep ik geil ‘Ja meisje ik heb hier opgewacht totdat jij het aan gaf. IK heb zo trek in jouw kutje niet mooi meer “Kom laat mij je likken. Moeder en dochter bij haar op de bank Mmmm en zij mocht meedoen. Ineke begon nu aan mij tieten te zuigen ,terwijl mama mijn kutje werkelijk leeg zoog.

Ineke pakte nu mijn hand en dirigeerde deze naar haar kut. Ik stopte er gelijk twee vingers in. Deze verdwenen er makkelijk in. Terwijl mama mij lekker aan het likken was ,Ineke aan mijn tieten zoog ,was ik Ineke aan het vingeren Mmmmm Dit was zo geil gevoel dat het ook niet lang duurde of ik begon te steunen en te kreunen.

En Ineke zei ook “Kom maar meisje spuit je mama onder mm laat het geil je kutje uitstromen sletje van me. Toen had ik het niet meer.

Met een luide schreeuw kwam ik op het gezicht van mijn moeder klaar en kort daarop kwam ook mama en Ineke. Uitgeput bleven wij nog zo liggen. Jezus “zei mijn moeder wat was ik geil toen ik hier binnen stapte. Om mijn eigen dochter te zien beffen mmm “Ja geil hè zei ik tegen mam en vleide mij tegen haar aan. Hierop barsten wij alle drie in schateren uit. Toen we uit gelachen waren zei Ineke: Ga jij maar een rokje aan trekken je vader komt zo zei mama tegen mij..

Ik hinkte van de bank af,ging naar huis en hinkte weer terug, oh wat een geile gedachte kwam in mij op Dadelijk ga ik mij papa neuken mmm en hij weet nog van niets mmm.

Hij dacht even na. Misschien wist je het niet. Jos knikte en Sonja zat er met een stil heimelijk lachje bij. Het resultaat is dat wij met ons gezin neuken totdat we er bij neervallen.

Ja, Irene en Sonja doen tegenwoordig regelmatig mee. Er ontstond een stilte. Janet zuchtte diep, hetgeen ze gehoord heeft, heeft haar geilheid alleen maar aangewakkerd. Haar ervaren hand sloot zich nog steeds om de slappe piemel van Jos en samen met haar dochter streelt ze hem nog half in gedachten. Hun blik van verstandhouding is voldoende om hen te doen zwijgen over het feit dat het meisje ook door haar vader is geneukt.

Voorlopig willen ze dit nog voor zichzelf houden. Janet zuchtte nog eens diep en kneep stevig in zijn pik. Door haar vakkundige kneden kwam er zelfs weer leven in. Kennelijk hebben de bekentenissen en de strelingen van moeder en dochter een geile invloed op hem. Aarzelend geeft hij Sonja een lieve tongzoen. Ze was nog niet geheel af van de spanning die het gesprekje bij haar heeft veroorzaakt.

Toen hij hijgend de geile tongzoen met Janet verbrak, zag hij dat Sonja tussen de wijd gespreide dijen van haar mams had plaatsgenomen en dat ze met korte snelle likjes de bolle vrucht bewerkte. Jos keek genietend naar de cunnilingus van het jonge meisje en speelde ondertussen met de harde, dikke, bijna paarse knoppen van haar moeder. Ondertussen was Janet overgegaan tot het betere rukwerk aan zijn pik, die daardoor verrassend snel stijver begint te worden.

Ook het telkens verschijnen en weer verdwijnen van de paarse eikel werkt mee aan de opbouw van zijn terugkerende lusten. Zijn hoofd komt in botsing die van Sonja als ze allebei tegelijk proberen om hun tongen tussen de dik opgezwollen schaamlippen van Janet te persen. De kut is al helemaal kliedernat van het likken door Sonja en haar klit steekt prominent tussen haar schaamlippen uit. Jos neemt het klitje tussen zijn lippen en zuigt er heftig op hetgeen aan Janet een hevige kreun ontlokt, waarbij ze zijn hoofd tussen haar dijen klemt.

Als hij even later met zijn spitse tongpunt tikken de harde clitoris raakt kreunt ze opnieuw en duwt ze met beide handen zijn gezicht diep in haar kruis. Janet had zijn pik niet met rust gelaten en het gevolg is dat er af en toe vier handen aan zijn lul en zak zitten te wriemelen en dat komt zijn geilheid meer dan tegemoet zodat hij de dames zelfs tot enige kalmte moet manen als Janet tenminste zijn stijve lul nog in haar kut wil hebben.

Natuurlijk wil ze dat en als hij tussen haar wulpse dijen plaatsneemt richt ze zelf de dik en paars opgezwollen eikel van zijn bijna twintig centimeter lul op haar openstaande doos. Opgewonden duwt hij zijn hete harde lul tussen de dikke kutlippen van Janet, wier neukgang verrassend nauw is en dus geniet hij van de druk op zijn eikel als die zich borend een weg naar binnen zoekt. Enkele tellen later sleurde hij zijn pik onverbiddelijk weer uit haar lijf om hem na enkele seconden opnieuw bij haar naar binnen te persen.

Sonja bewerkte ondertussen de harde nippels van haar moeder door luid smakkend op de dikke tepels te zuigen. Jos stootte nog een paar keer diep in Janet door en de hete vrouw klemde in extase haar benen om zijn heupen en sloeg haar armen stevig om zijn nek. Door deze abrupte bewegingen kwam Sonja’s hoofd in de verdrukking komt tussen hun lijven.

Hij richtte zich op zijn armen omhoog om ruimte voor haar te creëren. Janet haalde kreunend los van zijn nek en duwt tegelijkertijd haar heupen zo ver omhoog, dat ze zijn onderlijf van het bed tilt.

Graag gaf de man gehoor aan dit verzoek en neukte haar met stevige harde stoten. Janet steunde en kreunde aan een stuk door en kermde dat ze nog harder genaaid moest worden omdat haar kut erom vroeg. Hij kon het bijna niet meer houden en voelde dat zijn zaad alweer gereed was om gelanceerd te worden. Sonja was naast haar moeder gaan liggen en het lieve tienertje opende haar benen en begon zichzelf opnieuw te strelen. Het meisje lag heerlijk met twee vingertjes in haar lustgrotje te boren en stootte met haar heupen tegen haar vingers in.

Ook liet ze duidelijk zien dat ze best ervaring had met het bewerken van haar klitje, want die werd bij elke stoot van haar vingers evenredig verwend door haar strelende duim. Janet draaide haar hoofd bij zodat ze kon meegenieten met haar dochter die ongecontroleerde kreten lag te slaken.

Vanwege de vingerpartij van Sonja bewogen Janet en Jos zich nauwelijks. Ze vonden het een heerlijk geil gezicht zoals het meisje zichzelf lag te masturberen. Genietend van haar ploegende vingers kijkt ze Jos met een heerlijke geile verleidelijke blik recht aan.

De blonde vrouw ging snel dwars op het waterbed zitten en duwde haar kontje al uitdagend in zijn richting. Ook Sonja ging in dezelfde houding zitten als haar moeder en ze ziet dat de geile man zijn harde dikke lul tegen haar openstaande vrucht drukte om die dan met een harde stoot tot aan zijn klotsende zak in Janet’s neukkanaal te rammen.

Hierdoor aangemoedigd stootte hij nog een keer of vier zo bij haar binnen, waarna hij haar onverbiddelijk verliet om achter het mooie gladde strakke kontje van haar tienerdochter plaats te nemen. Hij pakte haar liefdevol bij haar heupen en streek met zijn harde, druipende eikel door de gleuf naar beneden en langzaam manoeuvreerde hij de top tussen de wijkende lipjes en drukte zijn heupen met enige kracht voorwaarts.

De wanden van het jonge poesje weken en hij drukte door totdat zijn lul geheel in haar zit. Onmiddellijk trok hij zich terug en stootte opnieuw, vloeiend, toe.

Hij ramde lekker in en uit haar strakke vagina om daarna weer naar haar moeder terug te keren in wiens geile natte kut zijn paal met gemak en enige vaart weer tot aan de balzak verdween. Janet lag te kreunen en te steunen en vervolgens ging hij weer terug naar Sonja.

Het jonge grietje duwde haar heupen en billen hartstochtelijk achteruit om maar zoveel mogelijk lengte van zijn dikke lul te voelen. Ondertussen waren moeder en dochter ook heerlijk met elkaar te rotzooien. Ze zoenden elkaar onstuimig en Sonja betastte haar moeders schommelende borsten terwijl ze met haar andere hand zichzelf in balans hield om zijn stoten op te vangen. Janet tastte het strakke buikje van haar dochter af en zodra zijn dikke lul weer voor haar eigen poortje kwam gleed haar hand tussen de dijen van haar dochter, die vervolgens heftig kreunde.

De lul van Jos zat weer tot aan de wortel in de strakke kut van Janet begraven zodat zijn eikel tegen haar baarmoeder stootte. Hij gaf een extra harde en diepe stoot en trok met beide handen haar heupen naar zich toe.

Hij genoot van Janet’s knijpende schede om zijn lul en even later trok hij zich, onder haar luid protest, terug uit haar trekkende kutje.

Opnieuw ging hij achter het lekkere strakke kontje van haar dochter zitten en toen hij zijn lul langzaam naar binnen drukte voelde hij dat Janet het bolle kutje van het jonge meisje kneedde.

Sonja steunde luid dat ze opnieuw klaar wilde komen en hij bediende haar met langzame en zo diep mogelijk penetrerende stoten om dan weer terug te keren naar haar moeder. Diens poes is kletsnat en het doorstoten gaat dan ook gemakkelijk. Janet geniet ook met diepe hete grommende geluiden. Jos gaf haar een driftige tik op haar billen, naaide onderwijl haar kut en streelde met zijn vrije hand over het nylon om haar dijen, kuiten en enkels. De hete vrouw schreeuwde het uit van geile lust en huilde toen hij haar kut weer verliet.

Hij boog zich wederom over het achterwerk van Sonja en dreef zijn lul lekker borend diep in haar strakke schede. Sonja kreunde zacht en mede omdat haar moeder haar poesje zo lekker kneedt komt het meisje onaangekondigd schreeuwend klaar.

Ze schudt zo heftig met haar lekkere strakke klaarkomende kontje dat het hem moeite kost zijn geile lustgevoelens te beteugelen en zijn orgasme te voorkomen. Toen Jos even stil lag op het geile grietje wachtte Janet tot de orgastische spiertrekkingen van haar dochter wat minder werden. Dan trok hij zijn op barsten staande lul langzaam uit het doorgenaaide tienerkutje en nadat hij een paar keer diep adem gehaald heeft plantte hij zijn paal weer tegen het openstaande poortje van haar moeder.

Janet duwde haar heupen in een wilde beweging naar achteren zodat zijn paal volledig in haar verdween en zijn eikel weer tegen haar baarmoedermond rustte.

Hij boog zich diep over haar rug en liet haar lekker met haar heupen en billen draaien terwijl zijn handen onder haar wulpse lijf haar lekkere strakke tieten zochten. De op springen staande man voldeed graag aan haar wens en kneep stevig in de heerlijke dik opgezwollen strakke knoppen. Ondertussen neukte hij haar diep en heel langzaam. Door het deinen van het bed en het aanhoudend kreunen en steunen van haar moeder was Sonja ontwaakt uit haar orgastische droom. Ze draaide zich op haar zij en keek vertederd naar de neukpartij van haar moeder en de vader van haar vriendin.

Hmm, wat hield ze toch van triootjes met een man en een vrouw. De allereerste keer dat ze neukte was dat met twee jongens geweest, haar broer Dennis en zijn vriend Peter. Dat was heerlijk en ze wist zeker dat er maar weinig meisjes waren die haar dat na kunnen vertellen; ontmaagd worden tijdens een trio. Vandaar dat ze altijd zo genoot als ze met haar vader en moeder in bed lag.. Alleen de gedachte er aan maakte haar weer actief. Ze pakte de dik opgezwollen kut van haar moeder stevig vast om gelijktijdig haar kleddernatte klit te strelen.

geille meisjes moeders natte kut